Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Taraftar Müteahhit Olunca

Van’ın Özalp İlçesi’nde yeni yapılan caminin minaresinin şerefelerini Trabzonlu müteahhit Trabzonspor'un renkleri olan bordo- maviye boyattı. Bu duruma tepki gösteren ilçe sakinleri Müftülüğün telefonlarını kilitledi. İlçede giderek büyüyen tartışmaya Özalp Belediye Başkanı Murat Durmaz da müdahil oldu. Durmaz telefon açarak Müftülük yetkililerini

Vatan Gazetesi
Taraftar Müteahhit Olunca

Van’ın Özalp İlçesi’nde yeni yapılan caminin minaresinin şerefelerini Trabzonlu müteahhit Trabzonspor’un renkleri olan bordo- maviye boyattı. Bu duruma tepki gösteren ilçe sakinleri Müftülüğün telefonlarını kilitledi. İlçede giderek büyüyen tartışmaya Özalp Belediye Başkanı Murat Durmaz da müdahil oldu. Durmaz telefon açarak Müftülük yetkililerini uyardı.

Belediye olarak caminin yapımı için gerekli tüm desteği ve katkıyı sunduklarını söyleyen Durmaz, "Ancak görüyoruz ki bazıları bir şekilde olmayacak işlerin peşinden koşuyor. Camiler kutsal yerlerdir. Eğer bu durum düzeltilmezse biz desteğimizi keseriz. Dini kutsal yerlerin bu tür şeylere alet edilmesi doğru değil. Halkımızda bunu doğru bulmuyor" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/taraftar-muteahhit-olunca_74237.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!