Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

17. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer & Sergisi

17’nci TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, 2 - 5 Kasım 2024 tarihlerinde, Antalya’da düzenlenecek.

yapi.com.tr

Toplantılar

17. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer & Sergisi
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 2 Kasım 2024
BİTİŞ TARİHİ: 5 Kasım 2024
YER: Antalya
DÜZENLEYEN:

TÜRKÇİMENTO

WEB ADRESİ:

www.turkcimento.org.tr

+ Ajandama Ekle

TÜRKÇİMENTO tarafından iki yılda bir düzenlenen teknik seminer programının 17’ncisi 2-5 Kasım 2024 tarihleri arasında Antalya’da Kaya Palazzo Golf Resort Belek Hotel’de gerçekleştirilecek. 1987 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, çimento sektörüne hizmet veren yerli ve yabancı firmaların geliştirdikleri teknolojileri tanıtmalarını; sektördeki yöneticilerin işletmeleri için düşündükleri yatırımlar konusunda karşılaştırma ortamı yaratmayı amaçlıyor.

TÜRKÇİMENTO’nun en son 2022 yılında uluslararası düzeyde başarı sağlayan etkinliğinde, 629 katılımcı ve 224 firma ile ulusal ve uluslararası çimento endüstrisi bir araya gelmişti. TÜRKÇİMENTO’nun 17. Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi Programı, 2024 yılında da yerli yabancı firmaların katılımıyla çimento sektörünü yeniden buluşturacak.

TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay, “İçeriği, sunumları ve kapanış paneli ile hem ulusal hem de uluslararası platformda büyük ilgi gören teknik seminer yolculuğumuza 2024 yılında kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sektörümüz yöneticilerinin ve paydaşlarının geleneksel olarak bir araya geldiği en önemli buluşmasında bu yıl düşük karbonlu üretim yol haritamızdaki yatırım ve dönüşüm sürecinin bütün yönleriyle değerlendirileceği gündemle sizlerleyiz. Geleceğimizin planlanmasında 17’nci buluşmamızın ileride dönüm noktası olarak görüleceğine inanıyorum. Türk çimento sektörünün global anlamda tartışmasız en prestijli etkinliğinde bu yıl da sektörümüzle buluşacağımız için çok heyecanlıyız.” değerlendirmesini yaptı.

Etkinlik; çimento endüstrisi, hizmet ve teknoloji sağlayıcılardan ulusal ve uluslararası katılımcılara açık olan program, üreticilerin son gelişmeleri takip etmesi açısından önemli olan etkinlik, katılımcılara iş alanlarını kıyaslama şansı verirken yeni yatırımları değerlendirme fırsatı da yaratıyor.

Avrupa’nın lideri, dünyanın beşinci büyük üreticisi konumunda yer alan Türk çimento sektörü, aynı zamanda çimento ve klinker toplamında dünyada ikinci büyük ihracatçı konumunda yer alıyor ve 100'den fazla pazara hizmet veriyor. 119 milyon tona eşdeğer çimento kapasitesine sahip olan sektörde, Türkiye geneline yayılan 56 entegre ve 21 öğütme olmak üzere toplam 77 fabrikada üretim yapılıyor. Sektörün halen %94’ünü TÜRKÇİMENTO üyeleri temsil ediyor.

 

*

TÜRKÇİMENTO Hakkında

TÜRKÇİMENTO, ülkenin kalkınma ve yapılandırılmasında en önemli malzemeyi üreten çimento sektörünün Sivil Toplum Kuruluşu biçiminde örgütlenmiş bir temsilcisidir. Türkiye çimento sektörünün uluslararası temsilcisi olarak Avrupa Çimento Birliği’ne 1972 yılından beri üye olan TÜRKÇİMENTO, aynı zamanda araştırma geliştirme hizmetlerinden başlayarak, eğitim, uluslararası iş birliği, sertifikasyon, sektörel veri derleme, üniversite, sivil toplum örgütleri ve diğer ilgili kuruluşlarla iş birliği gibi birçok sorumluluğu da başarıyla üstlenmiştir. Avrupa Çimento Birliği'nin (CEMBUREAU) üyesi olan TÜRKÇİMENTO, Türkiye çimento sektörünün uluslararası ilişkilerini de yürütmektedir.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/17-turkcimento-uluslararasi-teknik-seminer--sergisi-_201734.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!