Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Oda’da YaZ Vakti: Yapay Zeka Destekli Fikir Yarışmaları Serisi

"Yapay Zekâ Destekli Fikir Yarışmaları Serisi "Ajanda" ve "Mimarlık" olmak üzere iki farklı kategori altında TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenleniyor. Yarışmalara son katılım tarihi ise 22-29 Eylül tarihlerinde.

yapi.com.tr/AA

Yarışma Duyuruları

Oda’da YaZ Vakti: Yapay Zeka Destekli Fikir Yarışmaları Serisi Oda’da YaZ Vakti: Yapay Zeka Destekli Fikir Yarışmaları Serisi
İLK BAŞVURU TARİHİ 30 Ağustos 2024
SON BAŞVURU TARİHİ 29 Eylül 2024
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 4 Ekim 2024
ÖDÜL TÖRENİ TARİHİ 9 Ekim 2024
DÜZENLEYEN

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi 

WEB ADRESİ

https://www.izmimod.org.tr/yarismalar

E-POSTA
+ Ajandama Ekle

Yapay Zekâ Destekli Fikir Yarışmaları Serisi'nin her iki kategorisinde amaç; tasarımcıların yapay zeka destekli iş akışlarını kullanarak yeniliki ve yaratıcı tasarım çözümleri geliştirmelerini sağlamaktır. TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenenn yarışmalara başvurular açıldı ve son proje teslim tarihi 29 Eylül Perşembe.

Reklam Goruntulenme Bolumu 

Yapay Zekâ Destekli Fikir Yarışmaları Serisi I_AJANDA

“Oda’da YaZ vakti : YZ destekli Fikir Yarışmaları Serisi” Ajanda kategorisi, ulusal ve uluslararası gündemde yer tutan konularda toplumsal farkındalığı artırmayı hedefleyen bir fikir yarışmaları serisidir. Amacı, geniş kitleler üzerinde etki yaratabilecek güncel toplumsal konulara dikkat çekmek ve bu konular hakkında bilinç oluşturmak için görsel iletişim araçları geliştirmektir. Tüm tasarım disiplinlerinden katılımcılara açık olan bu yarışma, belirli bir temsil tekniğine bağlı kalma şartı olmadan, poster, infografik, storyboard vb. tasarımı yoluyla, katılımcıların seçilen toplumsal meseleler üzerinde yapay zeka desteği ile yaratıcı görsel ifadeler geliştirmelerini teşvik eder.

"Oda'da YaZ vakti: Fikir Yarışmaları Serisi" tasarım ve mimarlık alanında yapay zeka destekli süreçlerin kullanımını teşvik ederek, katılımcıların bu teknolojilerle nasıl yenilikçi çözümler geliştirebileceklerini keşfetmelerine olanak tanır.

Yapay Zekâ Destekli Fikir Yarışmaları Serisi I_MİMARLIK

“Oda’da YaZ vakti : YZ desteki Fikir Yarışmaları Serisi” Mimarlık kategorisi, katılımcılardan, yapay zeka ile iş birliği içinde bir tasarım süreci geliştirmelerini bekleyerek mimari bir yapı tasarlamalarını hedefler. Belirlenen tema ve yarışma alanı çerçevesinde verilen mimari tasarım problemine yönelik olarak, tasarım sürecinin farklı aşamalarında yapay zeka modelleri, makine öğrenmesi algoritmaları, hesaplamalı tasarım araçları vb. gibi ileri dijital teknolojileri entegre ederek süreci yönetmeleri, belgelemeleri ve sonuçta tutarlı ve yenilikçi bir mimari mekan üretmeleri amaçlanmaktadır.

"Oda'da YaZ vakti: Fikir Yarışmaları Serisi" tasarım ve mimarlık alanında yapay zeka destekli süreçlerin kullanımını teşvik ederek, katılımcıların bu teknolojilerle nasıl yenilikçi çözümler geliştirebileceklerini keşfetmelerine olanak tanır.

Yarışmalara başvurmak, şartname ve diğer bilgiler için tıklayın

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/odada-yaz-vakti-yapay-zeka-destekli-fikir-yarismalari-serisi_206094.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!