Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Lavabodan Duvar Kaplamasına Kadar" Her Yerde

17. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir kapsamında 1943 senesinden bu yana traverten, mermer, andezit, oniks, limra, bazalt gibi malzemeler üzerinde çalışan Reisoğlu Mermer San. Tic. Ltd. Şti. markası EFESUS STONE yetkililerinden Bahadır Uysal ile detaylı bir görüşme gerçekleştirdik.

yapi.com.tr
"Lavabodan Duvar Kaplamasına Kadar" Her Yerde

EFESUS STONE, 68 senelik birikimi bünyesinde barındıran Reisoğlu Mermer San. Tic. Ltd. Şti.’nin markası… Beyaz mermer ile ünlenen firma, Türkiye'nin önde gelen traverten, mermer, bej mermer, andezit, oniks, limra, bazalt, tüf taşı, kum taşı imalatçı, ihracatçı ve pazarlama firmalarından biri. Mozaik, eskitme, kumlama kenar kırmalar ve daha pek çok tasarımla ürünlerini kullanıcılarına sunan EFESUS STONE’nun yetkililerinden Bahadır Uysal ile 17. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir kapsamında bir görüşme gerçekleştirdirk.

Ürün anlamında oldukça geniş renk yelpazesi ve farklı modeller ürettiklerine dikkat çeken Uysal, bütün ürünlerini müşterileriyle buluşturmayı hedeflediklerini ve 'kalite'yi ön planda tutmaya özen gösterdikleri belirtiyor. "Müşteri gözüyle değil son kullanıcı gözüyle bakmaya çalışıyoruz ki kullanıcılarımızın ürünlerimizi nasıl değerlendirmek istediklerini anlayabilelim ve onların sıkıntılarına çözüm sunabilelim" diyen Uysal, pek çok defa müşterilerinden gelen taleplerle yeni ürünler icat ettiklerini, yeni modeller yarattıklarını aktarıyor.



Malzeme çıkartmakta oldukları ocakların firmalarına ait olduğunu bu nedenle de ürün sıkıntısı çekmediklerini ifade eden Uysal, İstanbul Bağdat Caddesi’nde yeni açtıkları showroomları aracılığıyla müşterilerine çok daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini ve yeni projelerde yer almayı istediklerini vurguluyor.

"Afyon Beyazı" adı verilen mermerleri çıkartmakta oldukları ocakların Roma Döneminde de çalışılmış ocaklar olduğuna dikkat çeken Uysal, "Bizler, bunun değerini bilerek müşterilerimize en iyi şekilde bu ürünümüzü sunmaya çalışıyoruz" diyor.

Oldukça yüksek üretim kapasitesine sahip olduklarını anlatan Uysal, aylık 200 konteyner birebir üretim kapasiteleri olduğuna dikkat çekiyor ve doğal taşın "lavabodan duvar kaplamasına kadar" çok geniş bir kullanım alanına sahip olduğunu söylüyor. Bu bağlamda firma olarak kimsenin yapmadıklarını yapmak istediklerini vurgulayan Uysal, piyasaya farklı ürünler ve yeni tasarımlar sunma niyetinde olduklarını aktararak sözlerini noktalıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/lavabodan-duvar-kaplamasina-kadar-her-yerde_89583.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!