Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Prysmian Group Açık Deniz...

İstanbul Metrosu'na, Prysmıan Grubu'nun Yüksek Yangın Güvenliğine Sahip Kabloları Enerji Verecek!

Enerji ve haberleşme kabloları sektöründe lider firmalardan biri olan Prysmian Grubu, Avrasya Metro Grubu’na, İstanbul Metrosu için yüksek yangın güvenliğine sahip, Afumex™ kablolar üretti. Afumex™ enerji kablolarının, İstanbul’un yeni metro hattı Kadıköy-Kartal arasında, yangına karşı gerekli güvenliği sağlaması planlanıyor.

yapi.com.tr
İstanbul Metrosu'na, Prysmıan Grubu'nun Yüksek Yangın Güvenliğine Sahip Kabloları Enerji Verecek!

Enerji ve haberleşme kabloları sektöründe lider firmalardan biri olan Prysmian Grubu, Avrasya Metro Grubu’na (AMG), İstanbul Metrosu için yüksek yangın güvenliğine sahip, 1.500 km’den fazla alçak ve orta gerilim, yüksek yangın güvenliğine Afumex™  kablolar üretti. Afumex™  enerji kablolarının, İstanbul’un yeni metro hattı Kadıköy-Kartal arasında, yangına karşı gerekli güvenliği sağlaması planlanıyor.

Kadıköy-Kartal metro hattında 16 istasyon bulunuyor ve 22 km.lik çift hatlı yol boyunca 8 tren, her iki yönde, her 1,5 dakikada bir, Kadıköy’den Kartal’a kadar geçmesi tasarlanıyor. Şehir içinde güvenli ve hızlı bir ulaşım imkanı sunacak olan bu sistem aynı zamanda, Asya ve Avrupa yakalarını, Marmaray raylı tüneli ile İstanbul Boğazı’nın altından birbirine bağlıyor.

Metronun inşaatının 2011 sonunda bitmesi öngörülüyor. Bu süre boyunca, Prysmian Grubu, 300 km. orta gerilim zırhlı kablo ve 1.300 km.den fazla alçak gerilim yüksek yangın güvenliğine sahip (LS0H – Low Smoke Zero Halogen) Afumex™ kablo temin edecek. Afumex™ kablo ailesi düşük alev ve ısı salınımı ile çok düşük duman yoğunluğuna sahip olması ve çok düşük miktarda zehirli gaz üretmesi dolayısıyla insanların kurtarılmasına ve kurtarma ekiplerinin daha az tehlikeli bir ortamda çalışmasına imkan tanıyor. Yüksek yangın güvenliğine sahip kablolar, aynı zamanda, yangın anında enerji iletiminin ve alarm sistemlerinin işlevlerinin sürekliliğini de sağlıyor.



Prysmian Grubu’nun tüm dünyada Distribütör ve Müteahhitlerden sorumlu Satış Direktörü Hans Hoegstedt konuyla ilgili olarak, “Prysmian Grubu’nun kablo çözümleri, Türkiye’nin ekonomik gelişiminin merkezinde yer alan ve ülkenin toplam nüfusunun yüzde 20’sinin yaşadığı, stratejik bir öneme sahip, İstanbul gibi bir şehirde; Kadıköy-Kartal metro hattında güvenilir ve etkili enerji tedariği sağlayacak. Yangınlardan kaynaklı zararların ve ölümlerin başlıca nedeni, uygun olmayan malzemelerin kullanımı sonucu yangın anında çıkan zehirli gazlardır. Bizim Afumex™ kablolarımız, yangının yayılmasını önleyerek, altyapı projelerinde zorunlu olduğu üzere, yangın anında, mümkün olduğu kadar az duman ve zehirli gaz çıkmasını sağlar” dedi.
 
Prysmian Grubu’nun Yüksek Yangın Güvenliğine Sahip, düşük yangın tehlikesi olan Afumex™ kabloları, geçtiğimiz yıllarda, Burj Khalifa (Dubai), Hamburg Havalimanı (Almanya), Wimbledon Tenis Kortu (İngiltere), Theatre Colon (Arjantin), Kanyon AVM (İstanbul), Santralistanbul (İstanbul) Mardan Palace Hotel (Antalya) projeleri başta olmak üzere Türkiye’de ve dünyada pek çok projede tercih edildi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbul-metrosuna-prysmian-grubunun-yuksek-yangin-guvenligine-sahip-kablolari-enerji-verecek-_84743.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!