Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

BASF Poliüretan’ın Yeni Showroom’unu Yılmaz Zenger Tasarladı

BASF’in, poliüretan operasyonel birimi olan BASF Poliüretan’nın İstanbul Pendik’deki sistem evinin Showroom’u yenilendi. Projeye ünlü mimar ve tasarımcı Yılmaz Zenger, tasarımlarıyla hayat verdi. Kendi projelerinde de poliüretana yer veren Zenger, mekanda, herşeyi poliüretandan tasarladı.

yapi.com.tr
BASF Poliüretan’ın Yeni Showroom’unu Yılmaz Zenger Tasarladı

BASF’in, poliüretan operasyonel birimi olan BASF Poliüretan’nın İstanbul Pendik’deki sistem evinin Showroom’u yenilendi. Projeye, tasarımlarıyla ünlü mimar ve tasarımcı Yılmaz Zenger hayat verdi. Kendi projelerinde de poliüretana yer veren Zenger, mekanda, herşeyi poliüretandan tasarladı. Sanatsal tasarımın kimyayla buluştuğu BASF Poliüretan Showroom’unda çok çeşitli poliüretan türevleri kullanıldı.

Showroom’da yer alan kanepeler blok halindeki esnek köpükten kesildi ve hibrit poliürea (Elastoflex ve Elastocoat) ile kaplandı. Zenger’in 'Hayat Hücresi' olarak adlandırdığı ve hayatın değişkenliğini temsil eden koyu mavi çerveve ise bir aynaya eklenerek yüksek yoğunluklu yapısal poliüretanla (Elastolit) üretildi. Mekandaki renkli yer döşemeleri ise, morötesi ışınlarına sarartma etkisine karşı dayanıklılığı olan iki parçalı ve kendi seviyelenen poliaspartik poliüreadan (Elastocoat) imal edidi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/basf-poliuretanin-yeni-showroomunu-yilmaz-zenger-tasarladi_86872.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!