Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

As-El Yapı, 2 Bine Yakın Malzeme Seçeneği ile 33 Senedir Bütün Ege Bölgesi’ne Hizmet Veriyor

Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük sektörel buluşması olan 17. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir kapsamında Ege Bölgesi’nde 33 yıldır hizmet veren As-El Yapı Endüstri Market A.Ş. Halka İlişkiler Sorumlusu Gizem Bayır ile çok yönlü bir röportaj gerçekleştirdik. As-El Yapı olarak on seneyi aşkın süredir Yapı Fuarına katıldıklarını belirten Bayır, son üç

yapi.com.tr
2 As-El Yapı, 2 Bine Yakın Malzeme Seçeneği ile 33 Senedir Bütün Ege Bölgesi’ne Hizmet Veriyor

Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük sektörel buluşması olan 17. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir kapsamında Ege Bölgesi’nde 33 yıldır hizmet veren As-El Yapı Endüstri Market A.Ş. Halka İlişkiler Sorumlusu Gizem Bayır ile çok yönlü bir röportaj gerçekleştirdik. As-El Yapı olarak on seneyi aşkın süredir Yapı Fuarına katıldıklarını belirten Bayır, son üç senedir kendisinin de bizzat Yapı Fuarı İzmir’de firmasını temsilen bulunduğunu ifade etti. Fuar havasını solumanın çok farklı ve keyifli olduğuna dikkat çeken Bayır, "Birebir insanlarla diyaloga girmek bana çok artı kazandırdı" dedi.

Firma olarak 33 senlik bir geçmişe sahip olduklarını belirten Bayır, uzun senelerdir sektörün içinde bulunduklarını aktararak başarılarının nedenini kaliteli ürünlerine ve müşterileriyle geliştirdikleri diyaloga bağladı. Başlangıç aşamasının güç olduğunu ifade eden Bayır, belli bir noktadan sonra insanların kendilerine alıştığı, bir müşteri profillerinin oluştuğunu ve sonuç olarak hedeflerini büyütmeye başladıklarını söyledi. Bir aile şirketi olduklarına dikkat çeken Bayır, "Babam da bu işe başladığında hedefleri küçüktü. Panjur imal ve montajı üzerine küçük bir atölye ile başladı zamanla As-El’e sahip oldu. Bizim de hedefimiz işimizi en iyi şekilde yaparak As-El’i daha da yukarılara taşımak" dedi.

Oldukça geniş bir ürün gamına sahip olduklarını vurgulayan Bayır, neredeyse 2 bine yakın malzeme seçenekleri olduğunu aktardı. "Eldivenden... merdivene.." anlayışı ile en küçük vidadan pergolaya kadar pek çok ürünün satışını yaptıklarını anlatan Bayır, profil, alüminyum ve aksesuar konusunda çok güçlü olduklarının altını çizdi.

Yapı Fuarı İzmir’de ürünleri ararsında özellikle 'Güneş Kırıcılar'ı tanıttıklarını belirten Bayır, "Binalara kimlik kazandırdıktan sonra, binanın en üst kısmına alüminyum bir sistemle güneş kırıcı düzenleniyor. Alüminyumu binaların üst kısmına kuruyoruz böylelikle güneşin en dik geldiği 12.00 - 15.00 saatleri arasında bina, yansıma bile almıyor" dedi. Söz konusu ürün grubu için talebin oldukça yüksek olduğunu aktaran Bayır, özellikle Ege Bölgesi'nin Güneş Kırıcılara özel bir ilgi gösterdiğini anlattı. 

Bütün Ege Bölgesi'ne ürünlerini sunduklarını, Çanakkale, Bodrum, Marmaris, Afyon, Aydın, Manisa ilerinde oldukça aktif çalıştıklarını açıklayan Bayır, diğer illere de mümkün olduğunca servis göndermeye çalıştıklarını ifade etti.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/as-el-yapi-2-bine-yakin-malzeme-secenegi-ile-33-senedir-butun-ege-bolgesine-hizmet-veriyor_89552.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • AS-EL A.Ş çok büyük bir firma, bütün ege bölgesine mal gönderen tek fırma. Gizem Hanımda çok basarılı bir ınsan, onu buralarda gormek çok güzel. allah yolunuzu acık etsın. Başarılarınızın devamını dilerim.. YANITLA
  • gizem bayır tanıdığım en çalışkan, tertemiz, güzel ahlaklı, sözü özü bir dürüst bir insan YANITLA
2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!