Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Desiree Martinez'den Amasra'ya Jest

Amasra'nın bir Kültürel Peyzaj olarak dünya çapında tanınması, korunarak gelecek kuşaklara taşınması için görüşlerini de paylaşan IFLA Başkanı Martinez'in bölgede bulunduğu sürede çekmiş olduğu fotoğraflardan biri "Kültürel Peyzaj Vakfı"nın 2013 takvimi kapak sayfasında yer alacak.

yapi.com.tr
Desiree Martinez'den Amasra'ya Jest

Uluslararası Peyzaj Mimarları Federasyonu Başkanı Desiree Martinez 17-20 Mayıs 2012 tarihleri arasında önce Ankara Üniversitesi ardından Bartın Üniversitesi ve Peyzaj Mimarları Odası'nın daveti ile Bartın ve Amasra'da incelemelerde bulunmuş, 18 Mayıs 2012 tarihinde Bartın Üniversitesi'nde konferans vermişti. Amasra'nın bir Kültürel Peyzaj olarak dünya çapında tanınması, korunarak gelecek kuşaklara taşınması için görüşlerini de paylaşan IFLA Başkanı Martinez'in bölgede bulunduğu sürede çekmiş olduğu fotoğraflardan biri "Kültürel Peyzaj Vakfı"nın 2013 takvimi kapak sayfasında yer alacak.

Takvim, Martinez'in dünyadaki farklı Peyzaj Mimarları örgütlerine yapmış oldukları ziyaretlerde çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşuyor.

Internet üzerinden satışa çıkan takvimden elde edilecek gelir Meksika'nın başkenti Meksiko kentinde gelir düzeyi düşük bölgelerdeki okulların bahçelerine meyve ağaçları dikimi için kullanılacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/desiree-martinezden-amasraya-jest_103501.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!