Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tuna Ofis Mobilyaları, Orgatec 2024’te Akıllı Çalışma Alanları Yaratan Tasarımlarını Sergileyecek

Tasarımın evrensel değerlerinden ödün vermeden kullanıcı beklenti ve önceliklerine uyumlu çözümler üreten Tuna Ofis Mobilyaları, 22-25 Ekim 2024 tarihleri arasında, 700’e yakın katılımcıyı ve 50 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak Orgatec 2024 fuarında olacak.

yapi.com.tr
Tuna Ofis Mobilyaları, Orgatec 2024’te Akıllı Çalışma Alanları Yaratan Tasarımlarını Sergileyecek

Tuna Ofis Mobilyaları, bu yıl 22-25 Ekim 2024 tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenecek, sektördeki en yeni gelişmelerin ve trendlerin sektör temsilcileriyle buluşacağı Orgatec 2024’e katılacak. Geçmiş yıllara kıyasla çok daha büyük bir alanda tasarım, ürün ve çözümlerini sergileyecek olan Tuna Ofis Mobilyaları, “Work. Evolved.” teması ile katılacağı fuarda, fuarın temasına uygun olarak değişen çalışma hayatına çözüm sunan yenilikçi tasarımlarını görücüye çıkaracak.

Dünyanın dört bir yanından gelecek sektör liderleri ve uzmanların, çalışma alanlarının geleceğine dair ilham verici fikirlerini ve çözümlerini paylaşacağı konuşmalara, panellere, workshop ve deneyim alanlarına ev sahipliği yapacak fuarda, Tuna Ofis Mobilyaları, akıllı teknoloji çözümleri ve çevre dostu ofis mobilyaları gibi geniş bir ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Sürdürülebilir ve akıllı çalışma alanları yaratan ürün gruplarını ziyaretçilerle buluşturacak olan Tuna Ofis Mobilyaları, ayrıca çalışma alanlarının evrimini temsil eden yenilikçi tasarımlı ürünleriyle geleneksel ofislerin modern, verimli ve ilham verici çalışma alanlarına dönüşümünü yaşatacak. "Work. Evolved." teması fuarda Tuna Ofis Mobilyaları’nın iş dünyasının değişen dinamiklerine uyum sağlayan, evrim geçirmiş çalışma ortamları oluşturma taahhüdünü temsil edecek.

 

* 

Tuna Ofis Mobilyaları hakkında

Tuna, 55 yıl önce ürün ve hizmet kalitesini en üst seviyeye taşımak, öncü ve yenilikçi yaklaşımıyla sektörün standartlarını yeniden belirleyen marka olmak vizyonuyla yola çıktı. 1992 yılında köklü dünya markası Girsberger ile gerçekleştirilen ortaklık, ofis mobilyası sektörünün ergonomi, inovasyon, fonksiyon gibi temel kriterlerle tanışmasını sağladı, ofiste geçirilen zamanın niteliğini artırdı.

Bugün Tuna, kalitenin detaylardaki mükemmellikten oluştuğunun bilinciyle tasarıma hayat veriyor. Tasarımın evrensel değerlerinden ödün vermeden hem tedarikçilerinin hem de müşterilerinin beklenti ve önceliklerine uyumlu çözümler üretiyor. Hayal gücü, aklın yol göstericiliğinde hayatımızın estetik, fonksiyonel ve güncel bir parçası haline geliyor.

Çünkü Tuna, bugünün yaşamı, bugünün ihtiyaçları için bugünün tasarımını sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tuna-ofis-mobilyalari-orgatec-2024te-akilli-calisma-alanlari-yaratan-tasarimlarini-sergileyecek-_206245.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!