Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Belediye, Parkı Ranta Çevirdi

Zeytinburnu Belediyesi, imar planlarını değiştirdiği Kazlıçeşme’deki park alanını satışa çıkardı. “Özel Sağlık Tesis Alanı” ilan edilen park alanı için Belediye 48 milyon 550 bin TL muhammen bedel belirledi.

yapi.com.tr
Belediye, Parkı Ranta Çevirdi

Zeytinburnu Belediyesi, Topkapı’dan Yedikule’ye uzanan 10. Yıl Caddesi üzerinde bulunan, 1625 ada, 46 parseli satmak için Resmi Gazeteye ilan verdi. Biruni Üniversitesi, Kozlu Mezarlığı ve Deniz Feneri Yardımlaşma Derneği Genel Merkezi’nin arasında kalan söz konusu parselin, 3 Ekim 2024 tarihinde satış ihalesi yapılacak.

Cumhuriyet’ten Cengiz Karagöz’ün haberine göre; satışa çıkarılan ve önceden park olarak planlanmış olan mezarlığın bitişiğindeki yerin imar planları geçen yıl ocak ayında değiştirildi. AKP’li Zeytinburnu Belediyesi tarafından hazırlanan plan değişikliği, İBB Meclisi’nde 12 Ocak 2023 tarihinde görüşüldü. CHP ile İYİ Parti gruplarının karşı çıkmasına karşın, geçen dönem Meclis çoğunluğunu elinde bulunduran AKP grubunun oylarıyla teklif kabul edilmişti.

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, yaklaşık 790 metrekare büyüklüğündeki parseli satmak için, 4 Eylül 2024 tarihinde Zeytinburnu Belediye Meclisi’nden yetki istedi. CHP Grubunun karşı çıktığı satış teklifi oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye, parsel için 48 milyon 550 bin TL muhammen bedel belirledi. İhale 3 Ekim 2024 tarihinde yapılacak.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/belediye-parki-ranta-cevirdi_206317.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!