Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzmir Limanı’nda Teklif Süresi Uzadı

Özelleştirme İdaresi tarafından verilen uzatma ilanına göre, daha önce iki kez uzatılarak son teklif tarihi 30 Kasım’a çekilen İzmir Limanı ihalesinde, son teklif tarihi 30 Mart 2007 olarak belirlendi.

NTV



b>İzmir Limanı’nın özelleştirilmesinde, son teklif verme tarihi üçüncü kez uzatıldı. Özelleştirme İdaresi tarafından verilen uzatma ilanına göre, daha önce iki kez uzatılarak son teklif tarihi 30 Kasım’a çekilen İzmir Limanı ihalesinde, son teklif tarihi 30 Mart 2007 olarak belirlendi. İhalede daha önce 16 Kasım 2006 olarak açıklanan teklif verilebilecek ilk tarih de 16 Mart 2007 oldu.

49 yıl süreyle işletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirilmesi öngörülen liman için son teklif verme tarihi önce 7 Haziran olarak belirlenmiş, ardından yapılan uzatma ile önce 21 Eylül’e, ardından da 30 Kasım’a çekilmişti.

Danıştay görüşü bekleniyor
Bu arada liman özelleştirmeleri imtiyaz sözleşmesi kapsamında olduğu için Danıştay 1. Dairesi’nden görüş alınması gerektiğini vurgulayan yetkililer, geçen yıl Mersin limanı için söz konusu daireye başvuru yapıldığını, ancak henüz bir karar çıkmadığını hatırlattılar.

Buradan çıkacak karara göre İzmir Limanı ihalesine çıkılmak istenilirken, uzatıma gerekçe olarak, Danıştay’dan henüz görüş gelmemesi gösteriliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/izmir-limaninda-teklif-suresi-uzadi_49614.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!