Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Marka Kent Ödüllü Logo ve...

"Doğu Marmara İlleri Logo ve Slogan Yarışması" Başvuruları 25 Kasım'a Uzatıldı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), faaliyet gösterdiği Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce ve Yalova illerinin markalaşma sürecine katkıda bulunmak amacıyla logo ve slogan yarışması başlattı. Yaz aylarında duyurulan yarışmanın son başvuru tarihi 30 Eylül'den, 25 Kasım 2011 gününe kadar uzatıldı.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

"Doğu Marmara İlleri Logo ve Slogan Yarışması" Başvuruları 25 Kasım'a Uzatıldı "Doğu Marmara İlleri Logo ve Slogan Yarışması" Başvuruları 25 Kasım'a Uzatıldı
SON BAŞVURU TARİHİ 25 Kasım 2011
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 9 Ocak 2012
+ Ajandama Ekle

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), faaliyet gösterdiği Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce ve Yalova illerinin markalaşma sürecine katkıda bulunmak amacıyla logo ve slogan yarışması başlattı. Yaz aylarında duyurulan yarışmanın son başvuru tarihi 30 Eylül'den, 25 Kasım 2011 gününe kadar uzatıldı.

Herbir il için ayrı logo ve sloganlar üretilmesi beklenen yarışma ile, 'Marka Kent Stratejik Kalkınma Planı'nın geniş kitlelere duyurulması, kent kimliğinin ortaya çıkarılması, tanıtılması amaçlanıyor. Toplamda 15 çalışmanın ödüllendirileceği yarışmada, ilk üçe girenlere para ödülü verilecek.


Halk Jürisi ve Ödül Tutarları
Yarışmaya katılan çalışmalar seçici kurul tarafından elendikten sonra, ilk 5’e giren çalışmalar halkın beğenisine sunulacak. Halk oylaması sonunda her il için 1., 2. ve 3.’ler belirlenecek. Her il için birinci olan çalışmaya 7.500, ikinciye 5.000 ve üçüncüye de 3.000 TL ödül verilecek. Sonuçlar, 9 Ocak 2012 günü MARKA resmi internet sitesinde ilan edilecek.
 
Son başvuru 25 Kasım 2012
Katılımcılar çalışmalarını, 25 Kasım'a kadar başvuru formu ile birlikte Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Destek Hizmetleri Birim Başkanlığına ya da MARKA’nın temsil ettiği illerde bulunan Yatırım Destek Ofisi Koordinatörlüklerine posta ya da elden teslim edebilecekler.

Amatör ve profesyonel herkese açık
18 yaşını doldurmuş, amatör veya profesyenel herkes yarışmaya katılabilecek. Katımcılar, her il için en fazla iki eserle müracaat edebilecek. Yarışmaya katılanlar, tasarımlarının kendilerine ait olduğunu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılacak. Tasarımların daha önce başka yarışmalarda ödül almamış veya yayımlanmamış olması gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.  

ETİKETLER: kurum
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/dogu-marmara-illeri-logo-ve-slogan-yarismasi-basvurulari-25-kasima-uzatildi_87973.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!