Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Logosunu Arıyor

Yeni oluşturulan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, amblem/logo tasarım yarışması düzenliyor. Yarışmada, bakanlık ve bağlı genel müdürlüklerin vizyonunu yansıtacak şekilde, yaratıcı, akılda kalıcı ve fonksiyonel olarak kullanıma imkan verecek tasarımlar aranıyor.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Logosunu Arıyor Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Logosunu Arıyor
SON BAŞVURU TARİHİ 22 Ağustos 2011
TESLİM TARİHİ 22 Ağustos 2011
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 26 Ağustos 2011
+ Ajandama Ekle

eni oluşturulan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, amblem/logo tasarım yarışması düzenliyor. Yarışmada, bakanlık ve bağlı genel müdürlüklerin vizyonunu yansıtacak şekilde, yaratıcı, akılda kalıcı ve fonksiyonel olarak kullanıma imkan verecek tasarımlar aranıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü, Çevre Yönetimi Genel MüdürlüğüÇevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, İmar ve Kentsel Altyapı Genel Müdürlüğü, Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü için gerçekleştirilecek tasarımlar, estetik bütünlük ve konuya bağlılık açısından değerlendirilecek.

Yarışma sonunda seçilecek amblem / logo tasarımı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın kurumsal kimlik tasarımının ve ilgili birimlerin tanıtımına yönelik etkinliklerde, fuar ve toplantılarda, her türlü basılı materyal ve dijital ortamda, medya ve reklam çalışmaları ile promosyon ürünleri, kırtasiye malzemeleri, antetli kağıt, faks, pankart ve benzeri ortam ve faaliyetlerde kullanılıp çoğaltılabilecek.

18 yaşını doldurmuş herkesin katılımına açık olan yarışmaya gönderilecek tasarımların özgün olması şarttı aranıyor. Katılımın ücretsiz olduğu yarışmaya, her bir amblem / logo için en fazla 3 tasarımla katılınabilecek ve aynı yarışmacı birden fazla ödül alabilecek. Eserlerin, A4 boyutunda renkli, siyah-beyaz olarak uzun kenarı 15cm’i geçmeyecek biçimde, alt bölümde yüzde 20 küçültülmüş ölçeği ile paspartulanmamış veya kartona yapıştırılmamış olarak teslim edilmesi gerekiyor. Eserler, ayrıca Adobe Illustrator, Free Hand, CorelDraw ve Photoshop programlarından biri ile hazırlanmış master çalışması olarak CD ortamında da sunulacak. Ayrıca, yapılan çalışma, yüksek çözünürlüklü TIF uzantılı dosyaya dönüştürülerek CD’ye kaydedilecek. Tasarımcının, eserde kullandığı unsurların anlamını yarım sayfayı geçmeyecek şekilde yazılı olarak açıklaması ve CD ile birlikte sunması bekleniyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, seçilen eser üzerinde değişiklik isteme hakkına sahip. Seçilecek eser sahibinden Seçici Kurulun veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın görüşü çerçevesince teknik eksikliklerin giderilmesine mutat değişiklikler yapması istenebilecek. Ödüle hak kazanan eserin antetli kağıt, kartvizit ve zarf üzerinde uygulamalarının, pozitif ve negatif çözümleri ile birlikte, yarışma sonuçları açıklandıktan sonra en geç 05 Eylül 2011 tarihine kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunulmaları gerekiyor.

Ödüller

Yarışma sonucu;

- Çevre ve Şehircilik Bakanlığı amblem / logo tasarımı için 10 bin TL,
- Diğer birimlerin amblem / logo tasarımı  için  3.000 TL  
 
birincilik ödülü verilecek.

Yarışma sekretaryası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Vekaletler Cad. No: 1 Bakanlıklar / Ankara
T: (0312) 410 12 19 / 20

Detaylı bilgi ve yarışma şartnamesi için tıklayınız

ETİKETLER: kurum
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/cevre-ve-sehircilik-bakanligi-logosunu-ariyor_88616.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!