Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

6. PAGEV Plastik Endüstrisi Kongresi 'Yeşil Bir Dünya için Plastiğin Önemi'ni Tartışacak

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), bu yıl altıncısını düzenleyeceği PAGEV Plastik Endüstrisi Kongresi ile yeşil bir dünya için plastiğin önemini masaya yatırmaya hazırlanıyor. Ana teması, 'Yeşil Bir Dünya için Plastikler' olarak belirlenen kongrede, dünyanın en büyük uluslararası plastik firmalarından uzmanlar

yapi.com.tr

Toplantılar

6. PAGEV Plastik Endüstrisi Kongresi 'Yeşil Bir Dünya için Plastiğin Önemi'ni Tartışacak
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 26 Ekim 2011 09:00
BİTİŞ TARİHİ: 26 Ekim 2011 18:30
YER: Swiss Otel The Bosphorus İstanbul, Asuka Salonu
DÜZENLEYEN: Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV)
DİĞER BİLGİLER: T: (0212) 425 13 13 - 14 - 15 F: (0212) 624 49 26 E: pagev@pagev.org.tr
+ Ajandama Ekle

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), bu yıl altıncısını düzenleyeceği PAGEV Plastik Endüstrisi Kongresi ile yeşil bir dünya için plastiğin önemini masaya yatırmaya hazırlanıyor. Ana teması, 'Yeşil Bir Dünya için Plastikler' olarak belirlenen kongrede, dünyanın en büyük uluslararası plastik firmalarından uzmanlar konuşmacı olarak yer alacak. Plasteurasia Fuarı’ndan bir gün önce, ENGEL Enjeksiyon’un ana sponsorluğu ile Swiss Otel The Bosphorus İstanbul Asuka Salonu’nda gerçekleştirilecek olan PAGEV Plastik Endüstrisi Kongresi, PAGEV Başkanı Mehmet Uysal’ın açılış konuşmasıyla başlayacak.

Kongrede, Avrupa Plastik Hammadde Üreticileri Birliği (PlasticsEurope) Başkanı Daniele Ferrari, PAGEV 1. Başkan Yardımcısı Yavuz Eroğlu, BASF, SABIC IP, IRPC, DuPont, DSM, Evonik Degussa gibi dünyanın ilk 100 şirketi arasında yer alan firmaların yanı sıra FKuR Kunststoff, AKSA Akrilik, SEM Plastik, Aksoy Plastik, Battenfeld – Cincinnati, Eurotec Mühendislik Plastikleri, Karbon Danışma gibi plastik sektörüne öncülük eden firmaların üst düzey yöneticileri konuşmacı olarak yer alacaklar.

'Yeşil Bir Dünya için Plastikler' başlığı altında biyobozunur plastikler, yüksek performans mühendislik plastikleri ve plastiklerde kullanılan özel takviye malzemeleri gibi konular ile dünyadaki yeşil plastikler ve sürdürülebilirlik konusundaki son gelişmelerin tartışılacağı kongre, uluslararası bir platforma dönüşecek. Kongreye, Türkiye’de PAGEV’in temsil ettiği, Avrupa plastik sektörünün çatı örgütü PlasticsEurope’un Ülke Başkanlarının yanı sıra plastik sektörüne öncülük eden firmaların yetkilileri ve üst düzey bürokratlar katılacaklar.

PAGEV Plastik Endüstrisi Kongresi’nde, sektör firmaları Ana, Platin ve Altın Sponsorlar için yerleştirilecek stantlarda kendilerini ve ürünlerini tanıtma fırsatı da yakalayacaklar. Konusu, katılımcıları ve firmalara sağladığı avantajlarla bu sene ses getirecek olan PAGEV Plastik Endüstrisi Kongresi ile ilgili detaylı bilgi için www.turkishpic.com sitesi ziyaret edilebilir.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/6-pagev-plastik-endustrisi-kongresi-yesil-bir-dunya-icin-plastigin-onemini-tartisacak_88669.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!