Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

IDS'09 Uluslararası Prototip Yarışması

Kanada’nın öncü tasarım etkinliklerinden olan IDS (Interior Design Show), uluslararası sektörden aktif 53 bin üyesi ile büyük bir organizasyon. IDS 2009 şimdilerde bağımsız tasarımcılar ve stüdyoları henüz üretim aşamasına geçilmemiş yaratıcı konseptlerini göndermeye çağırıyor. Mobilya, aydınlatma, tekstil, ürün ve aksesuar tasarımları IDS’09’un

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları




SON BAŞVURU TARİHİ 20 Ekim 2008
TESLİM TARİHİ 20 Ekim 2008
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 27 Ekim 2008
+ Ajandama Ekle



Kanada’nın öncü tasarım etkinliklerinden olan IDS (Interior Design Show), uluslararası sektörden aktif 53 bin üyesi ile büyük bir organizasyon. IDS 2009 şimdilerde bağımsız tasarımcılar ve stüdyoları henüz üretim aşamasına geçilmemiş yaratıcı konseptlerini göndermeye çağırıyor. Mobilya, aydınlatma, tekstil, ürün ve aksesuar tasarımları IDS’09 un prototip yarışması ve sergisine gönderilebilir.

5-8 Şubat 2009’da Toronto’da gerçekleştirilecek Interior Design Show’da tanıtılacak başarılı katılımcıların işleri Kanada’da ve uluslararası medyada tanıtılacak, aynı zamanda IDS’nin rehberinde ve web-sitesinde yerlerini alacaklar.


Beanbench, Thout

Yalnızca gerçek ölçekteki prototiplere veya kısıtlı üretilmiş modellere ait sunum malzemelerinin gönderilebileceği yarışma, tüm dünyadan tasarımcılara açık. Çizim veya fotoğrafların kabul görmeyeceği yarışma için 25 dolarlık bir katılım ücretinin yanı sıra, finalistler arasına girildiği takdirde 425 dolarlık bir de sergileme ücreti verilmesi gerekecek. Ayrıca ürünlerin sigortalanması ve kargo ile gönderimi de katılımcı tarafından karşılanacak.

Başvuruların internet üzerinden de gerçekleştirilebildiği IDS’09 için *.pdf formatında hazırlanacak paftaların, çalışmanın dijital görsellerini, 500 kelimeyi aşmayacak şekilde ölçüler, malzemeler, işlev ve satış potansiyeline dair teknik detay bilgilerini ve – şayet söz konusu ise – yine en fazla 500 kelimelik şirket profilini içermesi gerekiyor.


Dharma Lounge Chair - Palette Industries

Ürünlerin değerlendirilmesi şu kriterlere göre gerçekleştirilecek:
İşlev,
Estetik,
Malzeme kullanımı,
Tasarımda yenilikçilik,
Piyasa potansiyeli,
Seri üretime uygunluk,
Sürdürülebilirlik.

Her katılımcının en fazla üç işi ile katılabileceği IDS’09 yarışması için son başvuru tarihi ise 20 Ekim 2008. Yarışma başvuru formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/ids09-uluslararasi-prototip-yarismasi_63874.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!