Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sabit Kur Fırsatı İle Sarıyer Park'ta Son 7 Konut

Manzarası, merkezi konumu, inşaat kalitesi, residence hizmeti, ücretsiz iç mimar ve dekoratör desteği ve uygun fiyatları ile proje aşamasından bu yana yoğun ilgi ile karşılaşan Sarıyer Park'ın yüzde 70'i kısa sürede satıldı. Sadece dört ay önce temelleri atılan projede, tüm blokların kaba inşaatları tamamlandı ve yaşam için geri sayım başladı.

yapi.com.tr
Sabit Kur Fırsatı İle Sarıyer Park'ta Son 7 Konut

Manzarası, merkezi konumu, inşaat kalitesi, residence hizmeti, ücretsiz iç mimar ve dekoratör desteği ve uygun fiyatları ile proje aşamasından bu yana yoğun ilgi ile karşılaşan Sarıyer Park’ın yüzde 70’i kısa sürede satıldı. Sadece dört ay önce temelleri atılan projede, tüm blokların kaba inşaatları tamamlandı ve yaşam için geri sayım başladı. Ekim 2009’da teslim edilecek projede, kalan son 7 konut için ise dolar kuru 1.250 YTL’ye sabitlendi. Üstelik fiyat artışı da yapılmadı. Sarıyer’in en güzel Boğaz ve orman manzaralı butik projesindeki bu son 7 konutun, 7 özel alıcısından biri olmak için acele etmek gerekiyor. Çünkü bu özel fırsat Ekim ayı sonuna kadar geçerli olacak.

Üçüncü köprünün İstanbul’un kuzeyinde Sarıyer ilçesi sınırları içerisinde Avrupa yakasına bağlanmasıyla giderek daha da merkezileşecek olan Sarıyer’de konumlanan Sarıyer Park; merkeze, sahile, alışveriş merkezi ve çarşıya sadece bir kaç dakikalık mesafede... Çok katlı binalardan sıkılan, şehrin dışında mahalle samimiyetini yaşamak aynı zamanda lüks yaşamın konforunu yakalamak isteyenler için planlanan Sarıyer Park, butik bir site anlayışıyla hayata geçiriliyor.

Global krizden etkilenen ülke ekonomisi ve sektöre yansımaları göz önüne alındığında, rakiplerine ve sektördeki maliyet artışlarına kıyasla çok uygun fiyatlarla satışa çıktıklarını vurgulayan Propa İnşaat İcra Kurulu Üyesi Can Reşit Özçiçek, Ekim ayı sonuna kadar çok özel fırsatlarla satış yapılacağını açıkladı. Özçiçek; sadece yüzde 40 peşinat, uzun ve esnek ödeme vadesi ve projeye özel konut kredisi seçenekleri ile kişiye özel ödeme planı uygulanan Sarıyer Park’ta, fiyatların 708 bin dolar ila 886 bin dolar arasında olduğunu belirtti. Alıcıların krizden etkilenmemesi için dolar kurunu 1.250’ye sabitlediklerini vurgulayan Özçiçek, öz kaynaklarıyla devam ettirdikleri projede Ekim sonunda bu özel kampanyanın biteceğini ve Kasım başından itibaren fiyatların yeni döviz kurları ve yeni fiyatlarla yaklaşık yüzde 15 artmasını planladıklarını söyledi. Özçiçek, bu geçiş döneminde yarattıkları kısa süreli fırsattan yararlanmak için acele edilmesi gerektiğini hatırlattı.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/sabit-kur-firsati-ile-sariyer-parkta-son-7-konut_64151.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!