Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İMSAD, Kamerun Temsilciliği Açtı

Türkiye İMSAD, daralan ihracat pazarlarını aşmak ve yeni pazarlar kazanmak amacıyla Trade Event Organization işbirliğiyle Kamerun Temsilciliği’ni açtı.

yapı.com.tr
İMSAD, Kamerun Temsilciliği Açtı

Eylül 2015 itibarıyla çalışmalarına başlayan Türkiye İMSAD Kamerun Temsilciliği bölgedeki fırsatları daha yakıdan takip edebilmek adına atılan önemli bir adım oldu. Sektörün bölgedeki pazar payını artırmak için çalışmaların yürütüleceği temsilcilikte, Türkiye İMSAD üyelerinin faaliyetlerine ilişkin tanıtıcı materyaller yer alıyor.

Sektörün çatı örgütü Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) sektörün yeni pazara ulaşması, daralan ihracat pazarlarını aşmak ve yeni pazarlar kazanmak amacıyla Trade Event Organization işbirliğinde 9 kişilik bir heyetle Orta/Batı Afrika’nın önemli ülkelerinden Kamerun’a gitti. Türkiye İMSAD’ın “Afrika Buluşmaları” adıyla düzenlediği heyet kapsamında Kamerunlu 5 bakanla ve ülkenin önde gelen inşaat ve inşaat malzemesi sektörü temsilcileriyle görüşmeler yapıldı.


Kamerun temasları sonrası yürütülen görüşmeleri değerlendiren Türkiye İMSAD Dış Ticaret Komitesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, Afrika’daki yeni pazarlarda sektörün daha etkin olabilmesi amacıyla bu çalışmalar başladı. Eylül itibarıyla açılan Türkiye İMSAD’ın Kamerun temsilciliği hizmeti ülkede yerleşik TURCAMHALL Fuar ve Ticaret Merkezi işletmecisi Trade Event Organization SARL tarafından yürütülüyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/imsad-kamerun-temsilciligi-acti_138254.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!