Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Depremzede Su Altında

Adıyaman’da 10 aydır konteynerde yaşayan afetzedeyi şimdi de sel vurdu.

yapi.com.tr
Depremzede Su Altında

Türkiye'yi yasa boğan 6 Şubat depremlerinin üzerinden 10 ay geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi “650 bin yeni konut yapacağız. En geç ekim ayı ile birlikte binlerce konutun teslimini planlıyoruz.” dedi.

Ancak vaatler yine havada kaldı. Adıyaman'da depremzedeler 10 aydır konteyner kentlerde hayat mücadelesi verirken bu kez sel felaketi ile karşı karşıya kaldı.

Sözcü'den Ahmet Kaya'nın haberine göre; altyapıyla ilgili önlemlerin alınmaması nedeniyle konteynerleri bu bastı. Bazılarının tavanından akan yağmur suyu içeri doldu. Vatandaşlar kovalarla suları boşaltmaya çalıştı.

Adıyaman merkezindeki K1 konteyner kenti ile Vartana'daki konteynerlerde bu manzara yaşanırken Belediye Başkanı AKP'li Süleyman Kılınç bölgede incelemelerde bulundu.

Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk ise Kılınç'ı sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar üzerinden eleştirdi. Kılınç'ın korumasının tuttuğu şemsiye altında sadece fotoğraf çektirip gittiğini ileri süren Asnuk, “Sayın reisimiz fotoğrafları ‘Olumsuzluklara müdahale ediyoruz, yerinde inceliyoruz, teyakkuzdayız' gibi süslü lafları ihmal etmeden paylaştı. Lakin Sayın Başkan, sorunlu yerleri gezip mağdur insanları dinlemeden birkaç ısmarlama poz aldıktan sonra uzaklaşmanız bir garabet örneği.” dedi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/depremzede-su-altinda_200467.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!