Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kahramanmaraş’ta Depremzedelerden Eylem

Kahramanmaraş’ta Uygun Olmayan Alan ve Orta Hasarlı Bina Mağdurları Platformu destekçisi yurttaşlar eylemlerine devam ediyor.

yapi.com.tr
Kahramanmaraş’ta Depremzedelerden Eylem

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’ta, Uygun Olmayan Alan ve Orta Hasarlı Bina Mağdurları Platformu destekçisi yurttaşlar, Kahramanmaraş Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü önünde toplanarak basın açıklaması okudu.

Cumhuriyet’ten Çağdaş Bayraktar’ın haberine göre; yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği eylemde basın açıklamasını platform yöneticilerinden Gülnaz Şenlenmiş okudu.

"Artık dayanma gücümüz kalmadı. Depremden değil devlet kurumları tarafından mağdur olmaya başlanılmıştır. Yetkililerin yalanları ayyuka çıkmıştır.” denilen açıklamada, “10 ayı geçkin süredir yapıldığını iddia edilen çalışmaların daha 2 hafta önce başlamakla birlikte hala bir sonuca ulaştırılamadığı ortadadır.” ifadeleri kullanıldı.

Süreç yönetiminin devlet ciddiyeti ile bağdaşmadığına dikkat çekilen açıklamada yetkililere “Uygun olmayan alan denilen yerle ilgili kamuoyundan saklanan başka bir proje var mıdır? Bu alan kimlere söz verildi? Hangi iş insanına rant edilecek?” soruları yöneltildi.

Eylemlerinin sonuç alınana dek süreceğini anımsatan platform üyelerinin açıklamasında, “Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde bize yapılanları unutmayarak o sandıklara gideceğiz.” İfadeleri kullanıldı.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kahramanmarasta-depremzedelerden-eylem_201037.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!