Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Ankara'da "Robot" Polemiği

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin robot heykeli sosyal medyada konuşulmaya devam ederken, Melih Gökçek’le Mansur Yavaş arasında da polemiğe neden oldu.

yapi.com.tr
Ankara'da "Robot" Polemiği

Hürriyet'ten Oğuz Demir'in haberine göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çiftlik Kavşağı’na yerleştirilen dev robot sosyal medyada fenomen olurken, Melih Gökçek ile Mansur Yavaş da Twitter üzerinden robot polemiğine girdi. Twitter’dan ‘Su perisi heykeli’yle robotun fotoğraflarını yan yana koyarak “Ankara şehir heykellerinin erken Cumhuriyet döneminden geç Melih dönemine tarihsel gelişimi” yazan bir kullanıcının mesajını paylaşan Yavaş, mesajın altına da “Başkentlilerin kendisine özgü kimlik ve mimarileri vardır. Tarihi ve köklerini yansıtır. Bu özellikleriyle öne çıkarlar” diye yazdı. Gökçek Yavaş’ın tweet’ini paylaşarak tartışmaya katıldı. İkili arasında robot polemiği şu mesajlarla devam etti:

Karşılıklı atıştılar

Gökçek: “Senin zekanı sevsinler, birincisi o heykel oraya Ankapark’daki temalara dikkat çekmek için kondu. İkincisi geçici olarak kondu. Diyeceksin ki ‘bilmiyordum’ bilmemen normal. Kaldı ki kaç tane benzer havuzu Ankara’nın dört bir yanına koyduk. Allah muhafaza Ankara eline düşse Ankara yanmıştı.”

Yavaş: “Kaç tane dedin? Bişey soracağım. Heykel dinen sakıncalı ise robot heykeli sakıncalı değil midir? Gerçekten ciddi soruyorum. Hepsi geçici zaten merak etmeyin. İçindeki çocuk bıkınca oyuncakta değişiyor. Bir zamanlar her yerde seğmen kediler vardı. Ankaranın sembolü olacaktı. Hiç biri yok. Sordum hepsi de parsel parsel trafolara girmişler.

Gökçek: “Son bilgi, Mansur Yavaş bugünkü sataşmasını KK’nın (Kemal Kılıçdaroğlu) gözüne girmek için yapmış. Önce ‘CHP’den ayrılıyorum’ mesajı ile netice almak istemişti. KK ve etrafı oralı olmayınca yağ moduna geçmiş. Bakalım KK, Mansur’u kontenjandan seçilecek yere koyacak mı? Yalnız üst akılın yeni dönemde Mansur’u CHP’nin başına hazırlama gayretini unutmamak lazım. İlk duyduğumda ciddiye almadım ama iş şimdi ciddi.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/ankarada-robot-polemigi_130016.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!