Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Olanaklar: Seminerler, Yuvarlak Masa Toplantılarına Katılım




Dünyanın Geleceği Enerji Zirvesi kapsamında katılımcılar; yerel, bölgesel ve uluslararası uzmanlarla bir araya gelerek en son araştırmaları ve gelişmeleri, konu ile ilgili politikaları, teknolojileri, yeşil binaları, enerji sektöründeki yatırım imkanlarını ve ekonomi ile ilişkili başlıkları tartışma olanağı buluyorlar. WFES 2010 kapsamında, 2030’un üzerinde ziyaretçi sponsorluğunu British Petroleum’un, Standard Chartered Bank’ın ve Schneider Electric’in üstlendiği seminerlere ve yuvarlak masa toplantılarına katıldı.

WFES, katılımcılarına ve sponsorlarına geleceğin enerjileri ve çevre konularında dünyanın önde gelen karar vericileri ile tanışma imkanı sağlıyor.

Yuvarlak masa toplantıları kapsamında (Schneider Electric’in sponsorluğunda); Tüm katılımcılarına; son döneme dair Ar-Ge çalışmalarını tartışabileceği, konu ile ilgili politika, teknoloji konularında bilgilenebileceği, yeşil binalar ve geleceğin enerji sektörü hakkında fikir alabileceği uzmanlardan oluşan bir ağa dahil olma konusunda büyük bir olanak sağlıyor.

Proje sunum seminerleri kapsamında (Schneider Electric’in sponsorluğunda); Dünyanın dört bir yanından gelen proje sahiplerinin en son tasarımlarının, inovasyonlarının, plan ve yatırım olanaklarının tartışıldığı seminerler dizisi.

Katılımcı Seminerleri Kapsamında; Katılımcı firmaların, şirket profillerini, ürünlerini, hizmetlerini, ticari fikirlerini, inovasyon ve stratejilerini ilgili izleyicilerle paylaştığı seminerler dizisi.

BP Karbon Sahnesi; Dünya liderlerinin, karbon emisyonlarının düzenlenmesi konusunda karbon yakalama ve depolamanın katkılarını aktardığı sunumları WFES ziyaretçileri izleme imkanı buluyor.

Standard Chartered Gelecek Sahnesi; Öncü uzmanlar tarafından, sürdürülebilirlik ve yenilenebilir enerji kaynakları konusunda pazar odaklı küresel yatırım trendlerinin, projelerinin ve olanaklarının açıklandığı birbirinden bağımsız oturumlardan oluşan sunumlar serisini kapsıyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/olanaklar-seminerler-yuvarlak-masa-toplantilarina-katilim_96490.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!