Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sergi: “WFES, Sektördeki Pek Çok Firmaya İşbirliği İçinde Çalışma İmkanı Veriyor”




2010 senesinde, Dünyanın Geleceği Enerji Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen forumların yanı sıra 38 ülkeden 600 katılımcı firmayı kapsayan, 19 uluslararası pavyon, toplam 40.000 m2’lik alanda, 2 büyük sergi aracılığıyla izleyicileriyle buluştu. Dünyanın Geleceği Enerji Sergisi; yenilenebilir enerji; solar panel tarlaları; rüzgar, biyoyakıt, jeotermal enerji teknolojileri; yeşil binalarda enerji verimliliğine yönelik çözümler ve temiz ulaşım gibi konulara odaklanıyor. Söz konusu sergi; hava, su ve atık yönetimi teknolojilerine ve çözümlerine dair konularını ön plana çekmesi anlamında büyük önem taşıyor.

2010 senesinde sergi, 24.792 kişi tarafından ziyaret edilerek bir önceki yıla oranla ziyaretçi sayısını yüzde 34.5 arttırmış oldu. Serginin ziyaretçi profili incelendiğinde katılımcılarının büyük bir çoğunluğunun (yüzde 20) üst düzey şirket yöneticilerinden oluştuğu görülüyor. Bununla birlikte kamu yöneticileri, danışmanlar, pazarlama müdürleri, gazeteciler, mimarlar, mühendisler, akademisyenler, öğrenciler ve daha pek çok meslek grubundan ziyaretçi serginin sahip olduğu geniş yelpazeyi anlaşılır kılıyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/sergi-wfes-sektordeki-pek-cok-firmaya-isbirligi-icinde-calisma-imkani-veriyor_96489.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!