Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Tarlabaşı için Acil Önlem Alınmalı!

Tarlabaşı'nda kentsel dönüşüm alanında bir binanın yola bakan duvarında çökme meydana gelmesi, bölgedeki kentsel dönüşüm alanının yeterince güvenli olup olmadığı sorusunu akıllara getirdi. Mimar Korhan Gümüş, bölgedeki tehlikeye dikkatleri çekti.

yapi.com.tr
Tarlabaşı için Acil Önlem Alınmalı!

HDP Beyoğlu Belediyesi Eş Başkan adayı Mimar Korhan Gümüş, Tarlabaşı’nda kentsel dönüşüm çalışmalarının daha güvenli yapılması gerektiğini söyleyerek, tehlike arz eden yerlerde gerekli önlemlerin alınması gerektiğini belirtti.

Foto:Foto: Korhan Gümüş

Gümüş, yıkılan binaların hala çökmemiş bölümlerinin olduğunu ve parçaların düşebileceğini ifade ederek, reklam panolarının koruyucu bir vasfının olmadığını kaydetti. Gümüş, şunları söyledi: “Ara sokaklarda da tehlike var. Geceleri insanlar içine sığınıyor. Sürekli yangın çıkıyor. Küçücük çocuklar caddelerde, sokaklarda koşturuyor. Aciliyetle bu sığınmacı aileler için barınma ve bakım alanlarının yaratılması gerekiyor.Mimarları, plancıları, sosyal araştırmacıları, mühendisleri aciliyetle bu bölgede projenin yarattığı tahribatı onarıcı tedbirleri görüşmek için belediyenin toplantıya çağırması gerekiyor” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tarlabasi-icin-acil-onlem-alinmali_117356.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!