Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Red Dot Ödüllü TegaLModerN artık Türkiye'de Üretiliyor

Braas Çatı Sistemleri, özellikle modern çizgilere sahip yapılara yönelik olarak geliştirdiği TegaLModerN modelini Türkiye’de üretmeye başladı.

yapi.com.tr
Red Dot Ödüllü TegaLModerN artık Türkiye'de Üretiliyor

2009 yılında, Almanya fabrikalarında üretilen TegaLModerN’ i ülkemizdeki tüketicilerine sunan Braas, ürünün mimar ve tasarımcılardan yoğun ilgi görmesi üzerine Türkiye’de üretilmesi için 2011 yılında yatırım kararı almıştı. Braas bu amaçla, kapasite artırımının yanı sıra üretim teknolojisi ve insan kaynakları anlamında da yatırımlar yaptı.

Firmanın Almanya’daki teknik merkezinde onlarca kalite testinden başarıyla geçen Türkiye üretimi TegaLModerN’in, özellikle modern çizgilere sahip, nitelikli projelerde tercih edilmesi bekleniyor. 2010 yılında uluslararası Red Dot tasarım ödülüne layık görülen TegaLModerN, mimar ve tasarımcılara üçüncü boyuttan vazgeçmeden düzlemsel ve geometrik çizgilere sahip bir çatı kaplaması tasarımı sunuyor.

Yenilikçi ve iddialı tasarımı ile dikkat çeken TegaLModerN, uzun ve derin bir araştırma sonucu yeni nesil teknolojilerle geliştirildi. Geometrik hatlar, düz profil ve üçüncü boyutun sağladığı gölge efekti ile çatılarda fark yaratan TegaLModerN, Türkiye’de gerçekleşen üretiminde 'granit gri' rengi ve 'STAR' yüzey teknolojisiyle kullanıcılarla buluşuyor. TegaLModerN ürün gamında, havalandırma, geçiş, şet ve yarım kiremit gibi birçok tamamlayıcı sistemik kiremit de bulunuyor.

Braas İcra Kurulu Başkanı Daniş Navaro, üretim hattından çıkan ilk ürün sonrasında şu yorumu yaptı:

“Çatı bir yapının en önemli bölümlerinden biri. Günümüzde mimarlar tasarımlarında birçok farklı konuyu aynı anda ele almak durumundalar. Örneğin; sürdürülebilirlik, yapının çevresiyle ve bulunduğu bölgeyle barışık olması ve o bölgenin mimari yapı kültürüne uygun olması bunlardan sadece bazıları. Bir çatı tasarımında yangın güvenliğinden, rüzgâra kadar pek çok faktör mimarlar ve tasarımcılar tarafından ele alınıyor. Bu noktada inovasyonu temel strateji olarak benimseyen Braas Çatı Sistemleri, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bu amaca hizmet edecek ürün ve çözümler geliştirmeye devam ediyor. TegaLModerN’ i bu anlamda çok önemli görüyor ve sektörün değerli mensupları tarafından beğeni ile karşılanacağını umuyoruz”.

http://www.yapi.com.tr/haberler/red-dot-odullu-tegalmodern-artik-turkiyede-uretiliyor_100878.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!