• Kaçak Yapıların Yıkım Haberlerine Erişim Engeli
• Kapatılan Çöplüğün Atıkları Dalgalarla Sahile Vuruyor
• Tekirdağ'da Orman Yangını; 3 Mahalle Boşaltıldı
• “Son 52 Yılın En Kurak Dönemi, İçme Suyunda Büyük Sıkıntılar...
• Perinthos’ta Ortaya Çıkarılan Tiyatronun, Dörtte Biri Kazıldı
• “Yangında Yayılan Kirleticiler, En Riskli Kirletici Grubunu Oluşturur”
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• Yurtbay Seramik Touch Stone Serisi
• Betonun Modern Yorumu: VitrA Cementart Koleksiyonu
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevki 17. Bölge...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• Toplu Taşıma Yerleşkesi İçine Araç Şarj İstasyonu Ve Trafo Yapım İşi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
Koza Altın’ın Çukuralan’daki madeninde kapasite artışı için verilen ÇED kararı mahkeme tarafından iptal edildi. Ancak Bakanlık eski ÇED... »
Antalya’nın betondan korunabilmiş son kıyılarından biri olan Gazipaşa Selinus sahilinde 96 bin m2’lik hazine arazisinin üst kullanım hakkı... »
Eti Bakır Anonim Şirketi, Elazığ’daki hazine, orman ve tarım arazilerinden oluşan alanda kuracağı yeraltı madenine onay aldı. Şirket 290.81... »
Anayasa Mahkemesi, Artvin Cerattepe’de madenciliğin önünü açan çevresel etki değerlendirme (ÇED) olumlu kararını iptal etti. »
Hatay’da 6 Şubat’tan itibaren 47 proje için “Çevresel etki değerlendirmesi gerekli değildir” kararı çıkarken 47 proje de ÇED sürecinde.... »
Yaşam savunucuları doğa katliamına neden olacak projeleri mahkeme kararlarıyla iptal ettiriyor ancak eski adıyla Çevre ve Orman Bakanlığı’nın... »
Danıştay, Siirt’teki Zorava Çayı üzerinde yapılmak istenen Hidroelektrik Santrali için verilen ÇED raporu için ikinci kez iptal yönünde karar verdi. »
TMMOB Mimarlar Odası, "Endüstri Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”nin geri çekilmesi için çağrıda bulunuyor. »
TBMM’ye sunulan kanun teklifiyle endüstri bölgesi ilan edilecek yerlerde yatırım yapmak için zorunlu tutulan “Çevresel Etki Değerlendirmesi... »
Haberler » Gündem