Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

KYK Yurdunda Tuvaletin Tavanı Düştü

Aydın'daki asansör faciasının öğrencilerde etkisi sürerken Vezneciler KYK yurdunda tuvaletin tavanı düştü. Öğrenciler, olayı bildirdikleri idarenin durumu normalleştiren açıklamalarına tepkili.

yapi.com.tr
KYK Yurdunda Tuvaletin Tavanı Düştü

Aydın Güzelhisar’daki Işıklı KYK yurdunda bir öğrencinin yaşamını yitirdiği asansör cinayetinin üzerinden daha 2 gün geçmeden, İstanbul'da Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait Vezneciler Kız Yurdunda tuvaletin tavanı düştü. Kendilerini güvende hissetmediklerini belirten öğrenciler, yurt yönetiminin ise durumu normalleştirdiğini aktardı.

Evrensel'de yer alan habere göre; tuvaletin tavanının şans eseri kimsenin bulunmadığı esnada düştüğünü aktaran öğrenciler, durumu yurt idaresine bildirdi. Aydın'daki asansör kazasının da etkisiyle zaten kendilerini güvende hissetmediklerini belirten öğrenciler, olayın hemen ardından karşılaştıkları tavan çökmesinin bu duygularını daha da artırdığını belirtti.

Yurt yönetiminin ise "her yerde sürekli yaşanabilen normal sorunlar" olarak niteleyerek olayı normalleştirmeye çalıştığını aktaran öğrenciler, idarenin, "Kullanılan malzemeler başınıza yıkılsa dahi size zarar vermez." dediğini belirtti.

Yönetime, kendileri güvende hissetmediklerini belirterek gerekli tedbirlerin alınmasını istediklerinde ise aldıkları "İstiyorsanız kendinizi güvende hissedebileceğiniz başka yurtlara nakil aldırabilirsiniz" cevabının şaşkınlık yarattığını kaydetti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kyk-yurdunda-tuvaletin-tavani-dustu_200121.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!