Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ingersoll Rand'ın Düzce'deki Üretim Üssü: İTO Kilit Fabrikası

Dünya genelinde 30'dan fazla markanın sahibi olan, Türkiye'de 2001 yılında Düzce'deki ITO fabrikasını, 2005 yılında da İTO markasını satın alarak faaliyetlerini iç pazarda yoğunlaştıran Ingersoll Rand, 2006 yılında 'mükemmel üretim merkezi' seçilen Düzce fabrikasını EMEA bölgesinin en büyük üretim ve lojistik üssü olarak seçti. İngiltere'de üç,

yapi.com.tr
Ingersoll Rand'ın Düzce'deki Üretim Üssü: İTO Kilit Fabrikası

Dünya genelinde 30'dan fazla markanın sahibi olan, Türkiye'de 2001 yılında Düzce'deki ITO fabrikasını, 2005 yılında da İTO markasını satın alarak faaliyetlerini iç pazarda yoğunlaştıran Ingersoll Rand, 2006 yılında 'mükemmel üretim merkezi' seçilen Düzce fabrikasını EMEA bölgesinin en büyük üretim ve lojistik üssü olarak seçti. İngiltere'de üç, İspanya ve İtalya'da birer fabrikanın üretiminin Türkiye'ye kaydırılmasıyla stratejik bir üstünlük sağlayan İTO Kilit, Düzce fabrikasının kapılarını www.yapi.com.tr'ye açtı. Fabrika, İngiltere'de pazar lideri olan Briton'un, Türkiye'nin pazar ikincisi İTO'nun, İtalya ve İspanya'nın pazar lideri CISA'nın kilit ve kapı hidroliklerini üretiyor. Briton, Cisa, Glynn-Johnson, Ives, LCN, Locknetics, Normbau, Schlage ve Von Duprin  gibi bilinen markalar Türkiye pazarına sunuluyor. Fabrika, Avrupa’da bulunan diğer Ingersoll Rand Security Technologies markalarının da tedarik merkezi olarak çalışıyor.



İklimlendirme, konut, güvenlik ve endüstriyel olmak üzere dört ana sektöre odaklanan Ingersoll Rand'ın dünya genelinde 100'den fazla fabrikası bulunduğunu ve çalışan sayısının da 60 bin civarında olduğunu söyleyen Fabrika Müdürü Ulaş Yolcu, Düzce İTO fabrikasının EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Hindistan) bölgesinin en büyük üretim ve lojistik üssü olmasıyla birlikte dünyanın 95 ülkesine ihracat yapıldığını belirtti. Bulunduğu pazarlarda pazar lideri ya da pazar ikincisi olan Ingersoll Rand'ın fabrikayı bir üretim ve tedarik üssüne çevirmeden önce üretim ve yönetim metodlarını modern sistemlerle donattığını belirten Yolcu, insana dayalı bu sistemler çerçevesinde 'yalın altı sigma', 'değer mühendisliği', 'yeni ürün geliştirme', 'operasyonel mükemmeliyet', 'toplam kalite yönetimi' ve '5S' gibi tüm çalışanların eğitimine dönük uygulamalar başlattığını söyledi. Yolcu'nun verdiği bilgiye göre, her yıl bu çerçevede mavi yakalılar için 20 saat, beyaz yakalılar içinse 40 saate varan sürekli gelişim eğitimleri veriliyor.



Fabrikanın ofis bölümü

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6  |   7  |   8
http://www.yapi.com.tr/haberler/ingersoll-randin-duzcedeki-uretim-ussu-ito-kilit-fabrikasi_86339.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Popüler Fabrika Gezileri

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!