Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Belediye, Çöpü Köye Boşalttı

Kastamonu Hanönü Belediyesi, çöp ve molozları Küreçayı köyü yakınındaki karayolları döküm sahasına döktü. Çöpün döküldüğü alanda madenden çıkan kimyasal atıklar da tespit edildi.

yapi.com.tr
Belediye, Çöpü Köye Boşalttı

Kastamonu'daki AKP'li Hanönü Belediyesi çöplerini Taşköprü ilçesinde bulunan katı atık istasyonuna götürmesi gerekirken, mesafenin uzaklığını bahane ederek Küreçayı köyü yakınında karayolları döküm sahasına döktü.

BirGün'den Kayhan Ayhan'ın haberine göre; köylülerin tepki gösterdiği olay sonrası CHP İlçe Başkanı Mehmet Soysal, bölgeye giderek incelemede bulundu.

Köylülerle birlikte çöplerin döküldüğü alana gittiğini belirten Soysal, burada çevredeki bakır madeni tarafından kullanılan kimyasal atık boruların da atıldığını tespit etti. Bunun üzerine Sosyal, Jandarma ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'ne şikâyette bulundu.

Jandarma ve yetkililerle tekrar bölgeye gelen Soysal, maden yetkililerinin boruları sattıkları taşeron şirket tarafından buraya atıldığı açıklaması yaptığını, belediye personellerinin ise belediyenin çöpü olduğunu kabul ettiğini ve 'biz temizleriz' dediğini aktardı.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/belediye-copu-koye-bosaltti_199278.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!