Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Ağaoğlu’ndan Fatih Ormanı Hakkında Açıklama

Yeşilist tarafından başlatılan imza kampanyasına Ağaoğlu’ndan açıklama geldi. Açıklamada, Fatih Ormanı'nda bulunan tek bir ağaca bile zarar verilmediğine dikkat çekilirken, kampanyanın "bilgi eksikliği" nedeniyle başlatıldığı ifade edildi.

yapi.com.tr
2 Ağaoğlu’ndan Fatih Ormanı Hakkında Açıklama

Yeşilist tarafından başlatılan imza kampanyasına Ağaoğlu’ndan açıklama geldi. Açıklamada, Fatih Ormanı'nda bulunan tek bir ağaca bile zarar verilmediğine dikkat çekilirken, kampanyanın "bilgi eksikliği" nedeniyle başlatıldığı ifade edildi.

Açıklamanın tamamı ise şöyle:

"Yeşilist web sitesinde '‘Maslak 1453' projemiz hakkında bilgi eksikliğinden kaynaklandığını düşündüğümüz bir kampanya başlatılmıştır.

Fatih Ormanı yakınında yer alan projemizin bulunduğu saha daha önce kısmen askeriyenin atış poligonu, kısmen de döküm sahası olarak kullanılmaktaydı.

Bu proje de diğer projelerimiz gibi çevreci yaklaşımımız ile geliştirilmiştir. Bu doğrultuda inşa edilen Maslak 1453 projemiz uluslararası kriterlere sahip çevre dostu ‘Leed Gold’ sertifikası adayıdır.

Ağaoğlu Şirketler Grubu ana felsefesi doğrultusunda çevrenin korunması hedefiyle Türkiye’de ilk kez düzenlenen Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’nin destekçisi olmuştur. Ayrıca çevre bilincinin topluma yayılması için Ekoyapı Dergisi, yesilbina.com, yesilmimari.com web siteleri, basın ilanları ile çevre ve doğayla ilgili sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam etmektedir.

Projemiz için 320 bin değil tek bir ağaç dahi kesilmemiştir".

http://www.yapi.com.tr/haberler/agaoglundan-fatih-ormani-hakkinda-aciklama_102695.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • "Projemiz için 320 bin değil tek bir ağaç dahi kesilmemiştir". 1- tamamen yalan beyan .oturduğum apartman 1453'ün tam karşısı. 2-bu yerin inşaat başlamadan önce benim tarafımdan çekilmiş onlarca resmi var...karlar altında,yağmurlu günlerde ,bahar aylarında...hepsini göndereceğim. 3-yanlızca projenin uygulama alnında kesilmedi binlerce ağaç ,eğimli olan bu araziye giriş çıkışların(ekipmanların) rahat yapılabilmesi için orman idaresinin koskoca bir ağaçlandırma alanı (binlerce fidan)yok edilmiştir...fotoğraflarım var... 4-yazık çok yazık,yalanın gerçek gibi ,gerçeğin yalan gibi gösterildiği dünyada beyaz adam ve beyaz kadın paranın yenmiyeceğini öğrenecek. YANITLA
  • ormanları yok edemediğinize sevindim reklamı izledigimde agaogluna yakıştıramamaştım ama şimdi fikrim değişti. proje çok güzel tebrik ederim, başarılar diliyorum. bir de biraz da durumu düşük olanların alabilecegi projeler yapmasını bekliyoruz. YANITLA
2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!