Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Mimarhane Eğitim Programı
BÖLÜM SPONSORU

Uluslararası TraMod ACADEMY Yaz Okulu

12 - 17 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası TraMod ACADEMY Yaz Okulu’nda, gelenek ve modernlik arasındaki etkileşimi içeren bir ev tasarlanması hedefleniyor.

yapi.com.tr

Eğitimler

Uluslararası TraMod ACADEMY Yaz Okulu
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 12 Ağustos 2024
BİTİŞ TARİHİ: 17 Ağustos 2024
YER: İstanbul
DÜZENLEYEN:

TraMod Academy ve İstanbul Resim Akademisi işbirliğiyle

WEB ADRESİ:

https://tramodacademy.com/istanbul2024/

DİĞER BİLGİLER:

TraModAcademy@gmail.com | Akademi Whatsapp Numarası: 05388997525

+ Ajandama Ekle

TraMod Academy ve İstanbul Resim Akademisi'nin işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası TraMod ACADEMY Yaz Okulu Türkiye, İran ve İtalya'dan hocalar ve mimarların mentor-rehberliği ve danışmanlığı altında gerçekleşecek. Program direktörlüğünü Dr. Javad Eiraji’nin üstlendiği eğitim kampı İstanbul'da Bir "TraMod [Tradition + Modernity] Ev Tasarlamak” başlığı altında Türk ve yabancı hocalar ve öğrencilerin katılımıyla uluslararası bir atmosferde beş gün sürecek.

Eğitimin tanıtımı

Dünyanın farklı ülkelerindeki hocalar ve mimarların etkileşimi ve uluslararası iletişim ve üretkenliğinin kullanımı, TraMod Uluslararası Academy'nin eğitim alanındaki ana programlarından biridir. Bu uluslararası akademi, son yaz okulu programında ana hedef ve programları (gelenek ve modernliğin etkileşim çalışmaları) doğrultusunda yeni bir eğitim kursu düzenlemeyi planlıyor. Bir yandan bir toplumun ve coğrafyanın değerlerini, geleneklerini, kimliğini ve kültürünü korumak, bir yandan da günümüz yaşamı ve mimarisiyle etkileşimde bulunmak bu eğitim kursunda ele alınacak temel konudur. İstanbul'da bir TraMod ev tasarlamak, gelenek ve modernliğin etkileşimi ile mekânsal tasarım ve eğitim sürecinin İranlı, Türk ve İtalyan uluslararası hocalar tarafından sıfırdan, tarihten, teorik temellerden yönlendirildiği ve mentorluk yaptığı İstanbul şehrinin geleneksel bağlamında, Gelenek ve modernlik nedir, Kimlik ve kültür başlayıp ve projenin sıfır aşamasının tasarımı, konsept ve fikir üretimi, form ve içerik üretimi, mekansal planlama ve plan detayları, son ürün ve son sunumu ile bitecektir.

Kayıt koşulları ve gereklilikleri

Eğitim aynı anda üç dilde; Farsça, Türkçe ve İngilizce) gerçekleştirilecek olup, mimarlık ve tasarım alanlarından ilgilenen, öğrenci veya mezunları kapsamaktadır. Tasarımın teorik temellerine dair temel bir aşinalık bu dersin ilerlemesine yardımcı olabilir. Kağıt ve dizüstü bilgisayar gibi tasarım araçlarının tek tek veya grup halinde getirilmesi tavsiye edilir. Ayrıca kayıt sınırı nedeniyle erken başvuranlara öncelik verilecektir.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayın

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/uluslararasi-tramod-academy-yaz-okulu_205663.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!