Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

CivilCon’23

İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendisliğe Hazırlık Kulübü'nün düzenlediği CivilCon’23, 9 - 13 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

yapi.com.tr

Toplantılar

CivilCon’23
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 9 Mart 2023
BİTİŞ TARİHİ: 13 Mart 2023
DÜZENLEYEN:

İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendisliğe Hazırlık Kulübü

WEB ADRESİ:

www.itumhk.com

DİĞER BİLGİLER:

A. İTÜ Süleymen Demirel Kültür Merkezi: Reşitpaşa, İTÜ Maslak Kampüsü, Kuzey Yolu, 34467 Sarıyer/İstanbul

+ Ajandama Ekle

İnşaat sektörünün en büyük öğrenci etkinliklerinden biri olan Civil Engineering Convention 2023 etkinliği bu sene ortak bilinç oluşturmak için temel konusunu deprem olarak güncelliyor.

Depremin yıkıcı etkilerine karşı yapılabilecekler, deprem öncesi hazırlık, yapıların dayanıklılığı ve çok daha fazla soru CivilCon’23'te cevap bulacak.

Sektörün önde gelen firmaları, çok değerli uzman akademisyenler ve öğrenciler "Deprem" ana başlığı altında bir araya geliyor.

Etkinlik Hakkında

Civil Engineering Convetion kısaltılmış adı ile CivilCon, 2006 yılında İnşaat Mühendisliği seminerleri adıyla Mühendisliğe Hazırlık Kulübü tarafından düzenlenmeye başlanmış köklü bir etkinliktir. 2013 yılından bu yana CivilCon ismiyle düzenlenmeye devam eden seminerlerin bu yıl 18.si gerçekleşecektir.

Geleceğin mühendislerini çalışacakları iş sahalarıyla tanıştırmak, düzenlenen atölyeler ile teorik bilgilerin uygulamalı bir şekilde hayata geçirilmesini sağlamak, farklı günlerde farklı alanlarda gerçekleştirilecek olan çeşitli seminerler, paneller sayesinde sektörün önde gelen isimleriyle katılımcıları buluşturmak, etkinlik süresince alanda kurulan İnsan Kaynakları stantlarıyla çeşitli fırsatları yakalamalarını sağlamak, akademik hayatın yanı sıra profesyonel iş hayatı ve sektör ile ilgili bilinçlendirmek, kendi alanlarında günümüze ve geleceğe dair fikir sahibi olabilmelerini sağlamak konferansın temel amaçları arasında yer almaktadır.

CivilCon etkinliğinin her aşamasının katılımcıların iletişim, bilgi birikimi, iş hayatı gibi çeşitli alanlarına katkıda bulunmasını bekler, konuya ilgi duyan herkesi konferansa davet ederiz.

CivilCon’23 etkinliği, 09-13 Mart'ta, İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde!

Başvuru ve ayrıntılı bilgi için tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/civilcon23_194784.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!