CivilCon’23



İnşaat sektörünün en büyük öğrenci etkinliklerinden biri olan Civil Engineering Convention 2023 etkinliği bu sene ortak bilinç oluşturmak için temel konusunu deprem olarak güncelliyor.

Depremin yıkıcı etkilerine karşı yapılabilecekler, deprem öncesi hazırlık, yapıların dayanıklılığı ve çok daha fazla soru CivilCon’23'te cevap bulacak.

Sektörün önde gelen firmaları, çok değerli uzman akademisyenler ve öğrenciler "Deprem" ana başlığı altında bir araya geliyor.

Etkinlik Hakkında

Civil Engineering Convetion kısaltılmış adı ile CivilCon, 2006 yılında İnşaat Mühendisliği seminerleri adıyla Mühendisliğe Hazırlık Kulübü tarafından düzenlenmeye başlanmış köklü bir etkinliktir. 2013 yılından bu yana CivilCon ismiyle düzenlenmeye devam eden seminerlerin bu yıl 18.si gerçekleşecektir.

Geleceğin mühendislerini çalışacakları iş sahalarıyla tanıştırmak, düzenlenen atölyeler ile teorik bilgilerin uygulamalı bir şekilde hayata geçirilmesini sağlamak, farklı günlerde farklı alanlarda gerçekleştirilecek olan çeşitli seminerler, paneller sayesinde sektörün önde gelen isimleriyle katılımcıları buluşturmak, etkinlik süresince alanda kurulan İnsan Kaynakları stantlarıyla çeşitli fırsatları yakalamalarını sağlamak, akademik hayatın yanı sıra profesyonel iş hayatı ve sektör ile ilgili bilinçlendirmek, kendi alanlarında günümüze ve geleceğe dair fikir sahibi olabilmelerini sağlamak konferansın temel amaçları arasında yer almaktadır.

CivilCon etkinliğinin her aşamasının katılımcıların iletişim, bilgi birikimi, iş hayatı gibi çeşitli alanlarına katkıda bulunmasını bekler, konuya ilgi duyan herkesi konferansa davet ederiz.

CivilCon’23 etkinliği, 09-13 Mart'ta, İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde!

Başvuru ve ayrıntılı bilgi için tıklayınız