Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Fiber Takviyeli Beton Sektörünün Ödülleri Fibrobeton'a

1966 yılında kurulan ve dünya çapında 20 ülkeden GRC (fiber takviyeli beton) üreticilerinin üyesi olduğu Uluslararası Fiber Takviyeli Beton Birliği’nin (IGRCA - International Glassfibre Reinforced Concrete Assetion) İstanbul’da toplanan 16. Dünya Kongresi’nde verilen 3 ödülün 3’ünü de Fibrobeton aldı. İstanbul Point Otel Taksim’de 4-8 Eylül

yapi.com.tr
Fiber Takviyeli Beton Sektörünün Ödülleri Fibrobeton'a

1966 yılında kurulan ve dünya çapında 20 ülkeden GRC (fiber takviyeli beton) üreticilerinin üyesi olduğu Uluslararası Fiber Takviyeli Beton Birliği’nin  (IGRCA - International Glassfibre Reinforced Concrete Assetion) İstanbul’da toplanan 16. Dünya Kongresi’nde verilen 3 ödülün 3’ünü de Fibrobeton aldı. İstanbul Point Otel Taksim’de 4-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen kongreye Çin’den ABD’ye, Avusturalya’dan Dubai’ye kadar çeşitli ülkelerinden 150 delege katıldı. Birlik Başkanı İngiliz üretici Robert Faulding başkanlığındaki kongrenin ilk iki gününde fiber takviyeli beton alanındaki pazarlama, tanıtım ve teknoloji girişimleri konuşuldu ve sektörün geleceği tartışıldı.



Foto: Fibrobeton Onursal Başkanı Ayhan Babacan ödülüyle

Ödüller Fibrobeton'un

Birliğin 3 yılda bir toplanan dünya kongresinde bu kez İstanbul’da buluşan katılımcılar, IGRA MERİT AWARD için yarıştılar. 'En başarılı firma' ödülünü, sektöre sağladığı katkılar nedeniyle Fibrobeton aldı. 'En başarılı kişi' dalında ise iki kişi birden ödüle layık görüldü. İngiliz Ian Morison, GRC sektörüne ömrü boyunca hizmet vermesi nedeniyle; Fibrobeton Kurucu Onursal Başkanı Ayhan Babacan ise Fibrobeton’un çeyrek asırda sektörde dünyanın en büyük şirketlerinden biri haline gelmesi nedeniyle ödül aldı.



Foto: Fibrobeton ailesi

En başarılı proje ödülü için ise Afrika’dan Çin’e kadar dünyanın farklı noktalarındaki projeleriyle 5 ayrı firma yarıştı. Yapılan oylama sonucunda proje ödülünü de dış ve iç cephesi Fibrobeton tarafından kaplanan ve tasarımı mimar Zaha Hadid tarafından gerçekleştirilen Moskova’daki Capital Hill ile yine Fibrobeton kazandı. 



Foto: Capital Hill projesi

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/fiber-takviyeli-beton-sektorunun-odulleri-fibrobetona_89026.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!