Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

'Rusya’da Müteahhitlik Hizmetleri ve Türk Yapı Sektörüne Genel Bakış'

'34. Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul', 'Konuk Ülke Rusya Projesi' kapsamında düzenlediği toplantılarla Türk ve Rus yatırımcıları konunun ilgilileriyle bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı-Endüstri Merkezi’nin (YEM) Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) / Türk- Rus İş Konseyi ile birlikte düzenlediği 'Türk Yapı Sektörünün Rusya

yapi.com.tr
'Rusya’da Müteahhitlik Hizmetleri ve Türk Yapı Sektörüne Genel Bakış'

BR>


“Türk Yapı Sektörünün Rusya Açılımı” başlığında Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek olan üçüncü ve son toplantı:

31 Mart 2011, Perşembe / “Türk Yapı Sektörünün Rusya Açılımı” Toplantı 3
“Rusya’da İş Yapmanın Temel Adımları, Finansman -  Bankacılık – Lojistik - Mevzuat

“Konuk Ülke Rusya Projesi” Sektöre ve Türkiye Ekonomisine Fayda Sağlayacak

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul İş Geliştirme Platformu - Konuk Ülke Rusya Projesi
Fuarın “İş Geliştirme Platformu” kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri olan Konuk Ülke Rusya Projesi sektöre ve Türkiye ekonomisine fayda sağlayacak.

Fuar kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen konuk ülke projesi sektörün bölgedeki etkinliğini artırmak amacıyla düzenleniyor. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’un bu yıl ağırlayacağı konuk ülke ise Rusya Federasyonu olacak. Bu kapsamdaki fuar öncesinde ve fuar sırasında karşılıklı iş görüşmeleri, Rusya ve BDT pazarlarını hedefleyen özel etkinlikler, uzman görüşlerinin paylaşılacağı özel oturumlar ve iki ülke iş adamlarının yatırım tecrübelerini paylaştığı etkinlikler düzenlenecek. Çalışmanın Türkiye ile Rusya arasındaki yapı malzemeleri ticaret hacmini artırması, müteahhitlik hizmetlerine hız ve kapsam kazandırarak, bu çalışmaların gelişmesine katkıda bulunması hedefleniyor.

Rusya Konuk Ülke Projesi’nin tanıtım faaliyetlerinin bir diğer ayağı olan Rusya’da gerçekleştirilecek olan çalışmalar ise dünyanın lider fuarcılık şirketlerinden ITE Group ile imzalanan işbirliği anlaşması kapsamında. Bu çerçevede Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul Şubat ayında katıldığı Novosibirsk’te gerçekleştirilen Stroisib Building Week fuarının ardından Mosbuild (Moskova), Interstroyexpo (St. Petersburg) fuarlarına katılarak projenin ve fuarın tanıtımını etkinleştirecek.

Bu yıl gerçekleştireceği yenilikler ve büyüyen alanı ile sektöre ve iş dünyasına olan katkısını artıracak olan 34. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 27 Nisan – 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/ Büyükçekmece’de düzenleniyor. Fuar bu yıl, 1.100 katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidi, yeni teknoloji ve hizmetini; 81.000 m2 alanda 110.000 ziyaretçiyle buluşturacak. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, “Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” olma özelliğini taşıyor.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/rusyada-muteahhitlik-hizmetleri-ve-turk-yapi-sektorune-genel-bakis_85948.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!