Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Malzeme Kalitesi Ürünün Performansını Belirler"

Geçtiğimiz Eylül ayında ‘Evvel Zaman İçinde Karo Halı’ (Once Upon a Tile) temasıyla düzenlediği etkinlik aracılığıyla hem 2012 senesi için oluşturduğu ürün gamını sektöre tanıtan hem de AGK Yer Kaplamaları ile 25 senedir devam eden birlikteliğini bir ödülle taçlandıran InterfaceFLOR firmasının Türkiye Müdürü Ufuk Usta ile konuştuk.

yapi.com.tr
"Malzeme Kalitesi Ürünün Performansını Belirler"

p>Geçtiğimiz Eylül ayında ‘Evvel Zaman İçinde Karo Halı’ (Once Upon a Tile) temasıyla düzenlediği etkinlik aracılığıyla hem 2012 senesi için oluşturduğu ürün gamını sektöre tanıtan hem de AGK Yer Kaplamaları ile 25 senedir devam eden birlikteliğini bir ödülle taçlandıran InterfaceFLOR firmasının Türkiye Müdürü Ufuk Usta ile detaylı bir söyleşi gerçekleştirdik.

Söyleşi kapsamında ‘Evvel Zaman İçinde Karo Halı’ etkinliğinin gerçekleşmesinin nedenlerini de aktaran Usta, bu kapsamda en önemli nedenlerden birinin InterfaceFLOR’un Türkiye’ye verdiği önemi göstermek ve ürün gamındaki yeni ürünleri Türkiye pazarında oluşturacağı potansiyel talebi görmek olduğunu belirtti. Usta, etkinliğin aynı zamanda, InterfaceFLOR’un AGK yer kaplamalarıyla olan birlikteliğinin 25. yılını doldurması anlamında da büyük önem taşıdığını ve bu etkinlik aracılığıyla iki firmanın birlikteliklerini bir ödülle taçlandırdığını sözlerine ekledi.

InterfaceFLOR bu sene gerçekleştireceği bütün ürün tanıtımlarında ‘Evvel Zaman İçinde Karo Halı’ temasına mı sahip olacak?

Aslında ‘Evvel Zaman İçinde Karo Halı’ ürünleri Avrupa’da üretilen ürünler. Avrupa’daki yeni ürünler bu sene bütün tüketicilere ve tasarım camiasındaki kişilere bu konsept ile sunuldu. Söz konusu konseptin ürününün içeriği ile bir ilişkisi yok ama bu konsept ile müşterilerimiz ürünlere daha sıcak yaklaşabiliyor. Yoksa ürünlerin içeriğinde, malzemesinde, üretiminde ya da desenlerinde böyle bir ilişkisellik mevcut değil. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her sene farklı bir konsept belirlenecek. Çünkü interfaceFLOR algı oluşturucu pazarlama konusunda çok ciddi yatırımları olan ve bu işin gerçekten uzmanlarıyla çalışan bir firma.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/haberler/malzeme-kalitesi-urunun-performansini-belirler_90098.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!