Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: 14. Türkiye Enerji Zirvesi
BÖLÜM SPONSORU

ÇEVKO 20. Yıl Zirvesi: "Değişen Dünya, Kirlenen Çevre ve Artan Sanayi Sorumluluğu"

Yirminci yaşını, 1 Kasım'da Yapı-Endüstri Merkezi'nde düzenleyeceği zirveyle kutlayacak olan ÇEVKO Vakfı; ‘Değişen Dünya, Kirlenen Çevre ve Artan Sanayi Sorumluluğu’ temasıyla gerçekleşecek uluslararası zirveyle tüketiciler başta olmak üzere, sorumlu tüm kurum ve kuruluşların dikkatini daha temiz bir gelecek için geri dönüşüm konusuna çekecek.

yapi.com.tr

Toplantılar

ÇEVKO 20. Yıl Zirvesi: "Değişen Dünya, Kirlenen Çevre ve Artan Sanayi Sorumluluğu"
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 1 Kasım 2011 09:00
BİTİŞ TARİHİ: 1 Kasım 2011 18:00
YER: Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: ÇEVKO Vakfı tarafından, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) işbirliğiyle
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 266 70 70 iletisim@cevko.org.tr
+ Ajandama Ekle

BR>Kenny Broad
Mağara Dalgıcı; 2011 National Geographic Yılın Kâşifi

Kenny Broad, 2006 yılında National Geographic tarafından Yükselen Kâşif, 2009 yılında Kâşifler Kulübü Üyesi ve 2011 yılında National Geographic tarafından Yılın Kâşifi seçilmiştir.

En son çalışması National Geographic Ağustos 2010 sayısının kapak hikayesi olmuştur. Kenny Broad’ın sualtı mağaralarını ve mavi delikleri keşfetmeye dayalı çalışmalarında tek bir hata ölümle sonuçlanabilir. Kenny ve ekibi görüş netliğini azaltabilen tortuları kaldırmak, zehirli bir hidrojen sülfat katmanından geçerken deniz tutması yaşamak veya labirent benzeri alanlardan geçerken sınırlı bir dalma gazı ile kaybolmak gibi tehlikeleri önlemek için her türlü önlemi almalıdır.

Dünyada üzerinde en az çalışma yapılan ve en çok tehdit altında olan habitatlar arasında olan mavi delikler hakkındaki çalışmalar önem taşımaktadır. Kenny’nin çalışmaları risk algılama, keşif ve çevre antropolojisini içermektedir. Disiplinler arası eğitim almış olan Kenny, Miami Üniversitesi’nde deniz bilimi ve politikası alanında yüksek lisans eğitimi almış, Colombia Üniversitesi’nde ise antropoloji alanında doktora yapmıştır.

Şu anda Miami Üniversitesi Deniz Bilimi ve Politikası Bölümü'nde doçent olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Abess Ekosistem Bilim ve Politika Merkezi Müdürü olarak ve Columbia Üniversitesi Lamont-Doherty Dünya Gözlemevi’nde ortak bir pozisyonda çalışmaktadır. Kenny dünyanın çeşitli yerlerinde hem su üstünde, hem de su altında bilimsel araştırmalara ve film araştırmalarına katılmış ve bunları yönetmiştir.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6  |   7  |   8  |   9  |   10  |   11
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/cevko-20-yil-zirvesi-degisen-dunya-kirlenen-cevre-ve-artan-sanayi-sorumlulugu_89424.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!