Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ASAŞ Alüminyum Heykel Yarışması 2024

ASAŞSANAT’ın sanatı ve sanatçıyı desteklemek, sanatçıların alüminyumu yakından tanımaları ve bu malzemeye dair farkındalıklarının artırılması amacıyla hayata geçirdiği Alüminyum Heykel Yarışması’nın bu yıl 4’üncüsü gerçekleştiriliyor.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

ASAŞ Alüminyum Heykel Yarışması 2024 ASAŞ Alüminyum Heykel Yarışması 2024
1.TESLİM TARİHİ 6 Mayıs 2024
2.TESLİM TARİHİ 11 Mayıs 2024
3.TESLİM TARİHİ 15 Temmuz 2024
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 20 Mayıs 2024
DÜZENLEYEN

ASAŞSANAT

WEB ADRESİ

www.asastr.com

E-POSTA

sanat@asastr.com

İLETİŞİM: A. ASAŞ Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. Rüzgarlı Bahçe Mah. Kumlu Sok. No.2 ASAŞ İş Merkezi, 34810 Kavacık, Beykoz – İstanbul, Türkiye T. (0216) 680 07 80
+ Ajandama Ekle

ASAŞ’ın sanatçıları, akademisyenleri, öğrencileri bir araya getirerek karşılıklı sinerjiyle öğrenme, tasarlama ve üretim süreçlerini desteklemek amacıyla kurduğu ASAŞSANAT’ın geleneksel Alüminyum Heykel Yarışması başlıyor. İki yılda bir düzenlenen yarışma ile sanat ve sanatçıların desteklenmesinin yanı sıra sanatçıların alüminyumu yakından tanımaları, alüminyumun sahip olduğu çok çeşitli üretim olanakları ile ilgili farkındalıklarının artırılması ve sanatçılara ASAŞSANAT atölyesinde eserleri için üretim desteği sağlanması amaçlanıyor.

Sanatçılar yarışmaya eserlerinin 1/5 ölçekli maketleri ile başvurabiliyor.

YARIŞMA TAKVİMİ
Yarışmanın ilanı:
 23.02.2024
Maket teslimi: 06.05.2024 -11.05.2024
Yarışma sonucunun ilanı: 20.05.2024
Yarışma sonucunda ödül alan ve üretilecek eserlerin 1/1 ölçekli modellerinin ASAŞSANAT’a teslimi: 15.07.2024

Yarışmanın bu yılki jürisinde Prof. Dr. Süleyman Saim Tekcan, Prof. Dr. Meriç Hızal, ASAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Safa Bayar Yavuz, ASAŞ Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Demet İncirci, ünlü oyuncu ve heykeltıraş Arzum Onan, heykel sanatçısı Seçkin Pirim, Mimar Nevzat Sayın ve ASAŞSANAT Yöneticisi Heykeltıraş Mert Ege Köse yer alıyor.

Yarışmanın birincisi 5000 dolar, ikincisi 3000 dolar, üçüncüsü 2000 dolar, mansiyon alan eser ise 1000 dolar ile ödüllendirilecek. Ödül alan eserlerin üretim maliyetleri ASAŞ tarafından karşılanacak, ardından eserler ASAŞSANAT bünyesinde sergilenecek.

Yarışmaya ilişkin şartnameye ulaşmak için tıklayınız

 

*

ASAŞSANAT Hakkında

2015 yılında ASAŞ bünyesinde kurulan ASAŞSANAT, sanatçıları, akademisyenleri, öğrencileri bir araya getirerek karşılıklı sinerjiyle öğrenme, tasarlama ve üretim süreçlerini desteklemek amacıyla kuruldu. ASAŞSANAT ile ASAŞ’ın üretim tesislerinin olanakları, döküm atölyesi ve sanat atölyesi sanatın ve tasarımın çeşitli alanlarında eğitim alan, eğitmenlik yapan ve eser/ürün üreten kişilere açılıyor. Ayrıca üniversitelerle ortak yürütülen programlar çerçevesinde öğrencilere ve akademisyenlere destek sağlanırken, profesyonel sanatçı ve tasarımcılara eserlerini üretebilmeleri için profesyonel atölye hizmeti ve artizan desteği veriliyor.

ASAŞ Hakkında

1990 yılında kurulan ASAŞ, bugün Akyazı, Sakarya bölgesinde yer alan son teknoloji ile donatılmış 5 üretim tesisi ve 3.062 çalışanıyla Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşları arasında yer alıyor. Sektörün bakanlık onaylı ilk Ar-Ge merkezine de sahip olan ASAŞ, üretim alanındaki tecrübesini tasarım ve Ür-Ge çalışmalarıyla sürekli geliştirerek sektöre birçok sektör için yenilikçi ürünler sunuyor. ASAŞ, alüminyum profil, kompozit panel, alüminyum yassı mamul, PVC kapı ve pencere sistemleri, alüminyum bayrak ve aydınlatma direkleri, alüminyum kapı, pencere ve giydirme cephe sistemleri, panjur sistemleri, garaj kapıları ve motor kontrol sistemleri alanında zengin bir ürün yelpazesine sahip. Bugün 90’dan fazla ülkeye ihracat yapan ve kuruluşundan bu yana istikrarlı büyümesini sürdüren ASAŞ, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 sıralamasında 54’üncü sırada yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/asas-aluminyum-heykel-yarismasi-2024_201990.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!