Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Ödülleri-2023 Tarih Revize

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi tarafından 11.'si düzenlenen Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrenci Bitirme Projesi Ödülleri-2023'ün son proje teslim tarihi 8 Ağustos 2023'e uzatılmıştır.

yapi.com.tr

GÜNCELLENDİ!

Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Ödülleri-2023 Tarih Revize Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Ödülleri-2023 Tarih Revize
TESLİM TARİHİ 8 Ağustos 2023
DÜZENLEYEN

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi

OKUL-ÖĞRENCİ / PROFESYONEL Okul-Öğrenci
WEB ADRESİ

www.peyzajmimoda.org.tr/

E-POSTA

bitirme@peyzajmimoda.org.tr

İLETİŞİM: T. (0312) 418 62 50
+ Ajandama Ekle

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi (PEMKON) tarafından Peyzaj Mimarlığı Bölümleri ile TMMOB Peyzaj Mimarları Odası arasında koordinasyon ve işbirliği ile üniversitelerde faaliyet gösteren PMOGenç Öğrenci üye komisyonu arasındaki iletişimi güçlendirmek amacı ile düzenlenen ve bu yıl 11.‘sini gerçekleştireceğimiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrenci Bitirme Projesi Ödülleri-2023 son teslim tarihi; projelerin gönderimi konusunda yaşanan gecikmelerden dolayı gelen talepler üzerine 8 Ağustos 2023 Salı günü saat ’a kadar uzatılmıştır.
 
Bitirme projelerini gönderecek PMOGenç üyelerimizin mezun durumunda olup öğrenci belgesi edinememeleri halinde mezuniyet belgelerini kimlik dosyasının içerisinde eklemeleri gerekmektedir.
 

*

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi (PEMKON) tarafından gerçekleşitrilen 11. Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrenci Bitirme Projesi Ödülleri Peyzaj Mimarlığı Bölümleri ile TMMOB Peyzaj Mimarları Odası arasında koordinasyon ve işbirliği ile üniversitelerde faaliyet gösteren PMOGenç Öğrenci üye komisyonu arasındaki iletişimi güçlendirmek amacı ile düzenlenmektedir.

Mesleğe adım atma aşamasında olan Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerine ulusal ve uluslararası düzeyde proje üretme düşünce ve cesaretinin kazandırılması, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ile Peyzaj Mimarı adayları arasındaki bağın güçlendirilmesi, Peyzaj Mimarlığı disiplini ile ilgili birimlerin yaratıcı Peyzaj Mimarı adaylarını keşfetmesine olanak sağlanması, ülkemizde yer alan farklı üniversitelerin Peyzaj Mimarlığı Bölümleri'nde uygulanmakta olan eğitim yaklaşımlarının izlenebilmesi, Peyzaj Mimarlığı mesleğinin görünürlüğünün artırılması amacıyla verilecek olan ödüller ülkemizde yer alan Peyzaj Mimarlığı bölümlerinin planlama ve tasarım stüdyolarında proje hazırlayan lisans öğrencilerinin başvurularına açıktır.

Ödüllerin konusu, Peyzaj Mimarlığı Bölümlerinde 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi içinde son sınıf öğrencilerinin planlama/tasarım stüdyolarında ve bitirme projesi olarak değerlendirilen proje derslerinde ürettikleri proje çalışmalarıdır.

Seçici Kurul Üyeleri

Danışma Kurulu Üyeleri: Yasin OTUZOĞLU, Peyzaj Mimarı (TMMOB Peyzaj Mimarları Odası 15. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı); Latif Gürkan KAYA, Prof. Dr., Peyzaj Mimarı (PEMKON Dönem Başkanı, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı)

Asli Seçici Kurul Üyeleri: İsa Eren AKBIYIK (Peyzaj Mimarı), Pelin YONCACI ASLAN (Mimar), Gizem KARABAY CAN (Peyzaj Mimarı), Oya Nihan MEMLÜK ÇOBANOĞLU (Şehir Plancısı), Ezel Yağmur ÇEBİ OKUMUŞ (Peyzaj Mimarı)

Yedek Seçici Kurul Üyeleri: Bengisu Derebaşı (Mimar), Ecem Baki Hoşgör (Peyzaj Mimarı), Ilgın Kurum (Şehir Plancısı) 

Raportörler: Bilal Emre Arslan (Peyzaj Mimarı), Cemre Korkmaz (Peyzaj Mimarı), Hüseyin Burak Sevim (Peyzaj Mimarı)

Takvim

İlan tarihi: 05.06.2023 
Son soru sorma tarihi: 19.06.2023  
Soruların yanıtlanması: 23.06.2023  
Projelerin son teslim tarihi ve saati: 08.08.2023, 17:00  
Seçici Kurul'un değerlendirme tarihi: 10.08.2023, 10:00
Sonuçların açıklanması tarihi: 11.08.2023
Sergi ve Ödül Töreni yeri ve tarihi: Oda Yönetim Kurulu'nca ileri bir tarihte Oda web sitesi üzerinden ilan edilecektir.  

11. Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Ödülleri Şartnamesi için tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/peyzaj-mimarligi-bolumu-ogrencileri-bitirme-projesi-odulleri-2023-tarih-revize_198900.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!