A href="http://www.gaggenau.com"
target=_blank>Gaggenau EB 388, beyaz eşyada devrim
yaratan, göz hizasında ve 90 cm genişliğindeki “ilk fırın” olma unvanının
yanına, 30 yılı aşkın süredir aynı tasarım ve el işçiliği ile üretilerek zamana
meydan okumayı da ekliyor.
Benzersizliği ile sanat eseri
niteliğine kavuşan ve kullanıcılarını profesyonel şef gibi hissettirecek her
detaya sahip olan EB 388, New York Güzel Sanatlar
Müzesi’nde sergileniyor.
Gaggenau’nun efsanevi fırını EB
388, gerek tasarımı gerekse ayrıcalıklı özellikleriyle herkesi kendine
hayran bırakıyor. EB 388, Gaggenau’nun, beyaz eşyada devrim yaratan göz
hizasındaki ve 90 cm genişliğindeki fırınlarının ilki ve en ünlüsü olma
özelliği taşıyor.
Üst düzey şefler, kendi kendini temizleme
özelliği ile de beyaz eşya dünyasında farklı bir akım yaratan bu
Gaggenau klasiğini beğenerek kullanıyor. Birkaç estetik değişikliğin dışında 30
yılı aşkın süredir aynı tasarım ve el işçiliği ile üretilen EB 388,
yıllara meydan okuyan zamansız tasarım anlayışı ile New York
Güzel Sanatlar Müzesi’nde sergilenmeye değer bulunan bir eser.
Aynı anda 4 farklı yemeği pişirebilen “kuzu” lakaplı
fırın
Önemli günleriniz ya da davetlerinizde,
dostlarınıza pişireceğiniz özel yemekler için tasarlanan EB 388’de aynı anda 3-4
farklı yemeği, hindi ya da bir av hayvanını pişirmek mümkün
olabiliyor. Zaten EB 388’in “kuzu” lakabı da 90 cm genişliği ve
78 litrelik iç hacmi sayesinde, küçük bir kuzuya yetecek kadar geniş bir
alana sahip olmasından geliyor. EB 388’in çevirme şişinde 3-4 kanatlı
için de yeterli yer bulunuyor. Fırın taşı özelliği sayesinde
ise istediğiniz büyüklükte bir ekmeği, pideyi ya da pizzayı pişirebiliyorsunuz.
Evin profesyonel şefi siz olun
EB 388'in
pirolitik temizleme özelliği mutfaktaki işi yarı yarıya
azaltıyor. Özel Gaggenau mavi emaye yüzeyi sayesinde fırına
hiçbir şey yapışmıyor. Otomatik kendini temizleme işlemi
sırasında bütün inatçı kirler sökülüp atılıyor ve fırınınız eskimiyor.
Dijital saat, pişirme süresi otomatiği, iç hacim için fiili sıcaklık
göstergesi de bulunan EB 388, 50 dereceden 300 dereceye kadar
elektronik sıcaklık kontrolü sunan 11 ayrı ısıtma yöntemiyle,
kullanıcılarına profesyonel bir şef olma ayrıcalığı yaşatıyor.
|