Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

YEM Araştırma Bölümü’nün Sunduğu Bütün Fırsatlar yemarastirma.com’da

YEM Araştırma Bölümü, inşaat ve yapı sektörünün içinde bulunduğu durumu yansıtan, yükselen pazarları irdeleyen, firmaların sektördeki yerlerini en doğru şekilde belirleyen tek merkez olarak yapı sektörünü geleceğe taşıyacak bilgiyi üretiyor ve kullanıma sunuyor. www.yemarastirma.com’da yer alan formu doldurarak, firmanızı araştırma biriminin

yapi.com.tr
YEM Araştırma Bölümü’nün Sunduğu Bütün Fırsatlar yemarastirma.com’da

Sektörel bilgi üreten ve bu bilgiyi işleyerek, belirli dönemlerde bilimsel, gündemi yansıtan araştırma dosyaları haline getiren Yapı-Endüstri Merkezi Araştırma Bölümü (YEMAR), yemarastirma.com ile sektöre daha yakın. Siz de firmanızı sisteme kayıt etmeyi unutmayın.

yemarastirma.com üzerinden sektörel araştırma taleplerinin yapılabileceği YEM Araştırma Bölümü, inşaat ve yapı sektörünün içinde bulunduğu durumu yansıtan, yükselen pazarları irdeleyen, firmaların sektördeki yerlerini en doğru şekilde belirleyen tek merkez olarak yapı sektörünü geleceğe taşıyacak bilgiyi üretiyor ve kullanıma sunuyor. yemarastirma.com'da yer alan formu doldurarak, firmanızı araştırma biriminin veritabanına ekleyin ve siz de bu önemli bilgi paylaşımının bir parçası olun!

YEMAR, üniversitelerin akademik, sektörün ise ticari kimliği arasında köprü oluşturarak, farklı pazarlara ve ürünlere yönelik araştırmalar yürütüyor. Birimde, yapı sektöründeki firmalara, sektördeki konumlarını belirleyebilmeleri ve rekabet güçlerini artırabilmeleri için sektörle ilgili, kamu-özel kurum ve kuruluşları kapsayan malzeme ve pazar araştırma raporları hazırlanıyor.

Araştırma Bölümü aynı zamanda bünyesindeki geniş kapsamlı bilgi bankasıyla, 'Yapı Sektörünün Danışma Noktası' olarak da hizmet veriyor. Kasım 2008’de kurulan yeni internet sitesiyle içerdiği bilgi birikimini gözler önüne seren YEM Araştırma Bölümü, sektör profesyonellerinin faydalanacağı birincil kaynak haline geliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yem-arastirma-bolumunun-sundugu-butun-firsatlar-yemarastirma-comda_64589.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!