Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Vitra-Terri Pecora İş Birliğine Ödül

VitrA’nın yeni banyo koleksiyonu Plural, geleneksel banyo du¨zenini yeniden yorumlayarak, mekanı değerlendirmek için inovatif çözümler ve yeni kullanım şekilleri öneriyor.

yapi.com.tr
Vitra-Terri Pecora İş Birliğine Ödül

VitrA’nın tasarımcı Terri Pecora’nın iş birliğiyle geliştirdiği yeni banyo koleksiyonu Plural, yurt dışından ödüller alırken, uluslarası dergilere de konu oluyor. Banyoyu bir sosyalleşme alanı olarak yeniden tanımlayan VitrA Plural koleksiyonu, henüz pazara sunulmadan, tasarım yarışması Good Design’dan ödül almaya hak kazandı. Bu ödülü, iF ile Edida izledi. The Designer Award kapsamında inovasyon kategorisinde ödül alan koleksiyona, Wallpaper’dan da ödül geldi. Fransızların ünlü tasarım dergisi Intramuros’un yanı sıra, İngilizlerin Monocle dergisi de VitrA Plural koleksiyonuna yer verdi.

VitrA Plural koleksiyonu, geleneksel banyo mekanını bugüne tercüme ediyor. Dünya lansmanı Milano’da yapılan koleksiyon, ortak banyo alanlarındaki ritüellerin mirasından esinleniyor. İnsanların buluştuğu, kendileri, arkadaşları ve aileleriyle bağ kurduğu bir paylaşım alanı olarak tanımladığı banyoyu, “evin yeni kalbi” yapmayı hedefliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vitra-terri-pecora-is-birligine-odul_170952.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!