Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Seçime Günler Kala İhaleler Hızlandı

Seçime günler kala yatırım ihalelerine hız verildi. Aydın Söke Hükümet Konağı’nın ihale süreci seçime 9 gün kala tamamlanacak. Aydın Adliye binası ihalesi ise seçime 5 gün kala yapılacak.

yapi.com.tr
Seçime Günler Kala İhaleler Hızlandı

Aydın'da seçime 20 günden az kala art arda açıklanan yatırım ihaleleri dikkat çekti. Aydın Adliyesi, Söke Hükümet Konağı, Söke Spor Kompleksi, Okul yapım ve deprem güçlendirme bakım onarım işleri için ihaleler seçim öncesi yapılacak.

Sözcü’den Latif Sansür’ün haberine göre; geçen yıl Ocak ayında ihalesi yapılan ihaleyi alan firmanın, yer tesliminden sonra artan maliyetleri gerekçe göstererek ihaleden çekildiği Aydın Adliyesi'nin ihalesi seçime 5 gün kala yapılacak.

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı İdari Bina ve Ek Bina Bakım Onarım İşi ile Kuşadası Şehit Kaya Aldoğan Lisesi Deprem Güçlendirme Bakım Onarım ihaleleri de aynı gün, 9 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Söke Hükümet Konağının yapım işi için ise teklif verme süreci, seçime 9 gün kala 5 Mayıs saat 10.00'a kadar devam edecek.

Öte yandan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın çeşitli illerdeki Toplu Konut ve işyeri ihaleleri başta olmak üzere çeşitli bakanlıklara ait onlarca ihale 1-12  Mayıs tarihleri arasında yapılacak. İhale duyurularında Sağlık Bakanlığı'nın da hastane yapım işi ihaleleri dikkat çekiyor.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/secime-gunler-kala-ihaleler-hizlandi_197657.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!