Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kızılay'a "Külliye" Geliyor!

Kızılay Genel Başkanı Kınık, “TOKİ ile ilk etapta Ankara'da inşaatı başlayacak olan Kızılay külliyesi için bir işbirliğimiz başlıyor. Yaklaşık 40 dönüme kurulacak dev bir Kızılay külliyesi yapılacak. Büyük yönetim merkezi olacak projenin içinde eğitim, tatbikat, konferans merkezlerinin olduğu büyük bir kampüs olacak” dedi.

yapi.com.tr
Kızılay'a "Külliye" Geliyor!

Yeni Şafak'a değerlendirmelerde bulunan Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, istihdam oluşturmak için geliştirilen Cazibe Merkezleri programı kapsamında Kızılay'ın da yatırım yapacağını söyledi. Doğal afetlerde ortaya çıkan barınma, beslenme ve giyinme gibi ihtiyaçları karşılamak için üretim yapmak istediklerini belirten Kınık, “Özellikle doğu illerimizde bir seri yatırım yapmayı düşünüyoruz. Bunlardan bir tanesi barınma sistemleriyle alakalı olacak. Prefabrik, afet tipi barınma sistemleri üretecek bir fabrika hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bununla ilgili temaslarımız sürüyor” dedi.

Doğu'ya öğrenci yurdu planlıyor

Kızılay'ın doğu illerinde öğrenci yurdu açma projesi olduğunu da ifade eden Genel Başkanı Kınık, bu sosyal sorumluluk projesi için devlet büyüklerine destek çağrısında bulundu.

TOKİ Kızılay'a dev külliye yapacak

TOKİ'ye gayrimenkul portföylerini açtıklarını kaydeden Kızılay Genel Başkanı Kınık, şu bilgileri verdi: “TOKİ ile ilk etapta Ankara'da inşaatı başlayacak olan Kızılay külliyesi için bir işbirliğimiz başlıyor. Yaklaşık 40 dönüme kurulacak dev bir Kızılay külliyesi yapılacak. Büyük yönetim merkezi olacak projenin içinde eğitim, tatbikat, konferans merkezlerinin olduğu büyük bir kampüs olacak. Nitelikli gayrimenkul projesi gerçekleştirme noktasında şuan 3-4 proje ile başladık. Bunlar inşallah en yakın zamanda Kızılay-TOKİ işbirliği ile piyasada duyulacak”

http://www.yapi.com.tr/haberler/kizilaya-kulliye-geliyor_157245.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!