Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İnşaat Yasağı, Valiliğin Özel İzniyle Deliniyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 15 Mayıs tarihinde Bakanlık talimatı ile başlayan inşaat faaliyeti yasağı, bazı şirketlerin valilikten aldıkları özel izinle deliniyor.

yapi.com.tr
İnşaat Yasağı, Valiliğin Özel İzniyle Deliniyor

Turizm faaliyetlerinin yoğunlaştığı Muğla'da, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın genelgesiyle uygulanan ve ağır iş makineleriyle yürütülen inşaat çalışmalarının yapılmamasına yönelik yasak 15 Mayıs'ta başladı. İnşaat yasakları sürerken bazı projelere inşaat yapabilmek için özel izinler verildi.

Sözcü’den Yaşar Anter’in haberine göre; Muğla Valiliği tarafından Gündoğan, Gümüşlük, Mumcular, Torba, Çiftlik ve Geriş Mahallesi'ndeki bazı şantiyelerde firmaların yaptığı süre uzatım talebi başvuruları incelenerek, 15 Haziran tarihinde kadar süre uzatımı verildi.

Bodrum Turizm Danışma Bürosu tarafından düzenlenip Vali Yardımcısı imzasıyla verilen izinde “Yapılması düşünülen inşaat faaliyetinin sadece can ve mal güvenliği için tehlike arz eden kısımların güvenlik nedeniyle tamamlanması, ses, görüntü ve çevre kirliliği oluşmaması için azami dikkat gösterilmesi, çalışmanın saat 09.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında yapılması, pazar günü çalışma yapılmaması, herhangi bir şikayete mahal verilmemesi, ağır kamyon veya beton mikserlerinin turizm alanından geçirilmemesi, şikayet olması halinde faaliyetin derhal durdurulacağının bilinmesi ve 15 Haziran 2023 tarihine kadar tamamlanması şartları ile uygun görülmektedir.” ibaresi yer aldı.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/insaat-yasagi-valiligin-ozel-izniyle-deliniyor_198156.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!