Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Huzurun Adresi: Assan Kurtköy Konutları

Assan Kurtköy Konutları, İstanbul’un gözde yerleşim alanları arasına giren Kurtköy’de şehrin karmaşasından uzak ama şehirden kopmadan huzurlu bir yaşam öneriyor. Oturumun başladığı projede, 80 metrekare 2+1, 107 metrekare 2+1 ve 107 metrekare 3+1 daire seçenekleri, 110.000 TL ile 170.000 TL fiyat aralığında sunuluyor.

yapi.com.tr
Huzurun Adresi: Assan Kurtköy Konutları

Assan Kurtköy Konutları, gelişimi ile İstanbul’un çehresini değiştiren ilçelerinden biri olan Kurtköy’de, toplu taşıma araçları ile alışveriş merkezlerine yakınlığı, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 5 dakika ve TEM Kurtköy gişelere 3 dakika masefede yer alan konumu ile ulaşım kolaylığı sağlıyor. Kibar Holding kuruluşu olan Assan Yapı tarafından inşa edilen proje 4 blok ve 160 daireden oluşuyor.

Assan Kurtköy Konutları, İstanbul’un gözde yerleşim alanları arasına giren Kurtköy’de şehrin karmaşasından uzak ama şehirden kopmadan huzurlu bir yaşam öneriyor. Oturumun başladığı projede, 80 metrekare 2+1, 107 metrekare 2+1 ve 107 metrekare 3+1 daire seçenekleri, 110.000 TL ile 170.000 TL fiyat aralığında sunuluyor. Assan Kurtköy Konutları’nın satış ve pazarlamasını RE/MAX Yıldız Ofisi gerçekleştiriyor.

Sağlam bir zeminde, kalite, dayanıklılık ve güven esas alınarak  inşa edilen Assan Kurtköy Konutları’nda, daireler modern yaşam stili ve konfor ile dizayn ediliyor. Açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu ile güneşli günleri eğlenceye dönüştüren Assan Kurtköy Konutları, yeşillikler içerisindeki konumu sayesinde doğanın güzellikleri ile iç içe bir yaşam sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/huzurun-adresi-assan-kurtkoy-konutlari_73672.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!