Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

'Electrolux Design Lab 2013'...

Electrolux Dünyanın En Beğenilen Markaları Listesinde

Electrolux, 'Dünyanın En Beğenilen Markaları' listesine girdi. CNN ve Fortune Dergisi işbirliği ile yayınlanan listede Electrolux, dünyanın dört bir yanından 3 bin 855 yönetici ve analistin oyuyla 'Ev Aletleri ve Mobilya' kategorisinde 4’üncü sırayı aldı.

yapi.com.tr
Electrolux Dünyanın En Beğenilen Markaları Listesinde

Electrolux, 'Dünyanın En Beğenilen Markaları' listesine girdi. CNN ve Fortune Dergisi işbirliği ile yayınlanan listede Electrolux, yenilik, ürünlerin kalitesi ve servisler ile küresel rekabet gücü kriterlerine göre değerlendirildi ve dünyanın dört bir yanından 3 bin 855 yönetici ve analistin oyuyla 'Ev Aletleri ve Mobilya' kategorisinde 4’üncü sırayı aldı.

Araştırma şirketi Hay Grup tarafından yürütülen çalışmaya bin 400 firma ile başlandı. Amerika Birleşik Devleti’ndeki (ABD) en yüksek ciroya sahip ilk 1000 firmayı içeren Fortune 1000 listesi, ABD dışındaki 10 milyar dolar ve üzeri cirosu olan ilk 500 şirketin yer aldığı Fortune Global 500 listesi ve ABD’de faaliyet gösteren en gözde yabancı firmalar incelemeye alındı. Firmalar sektörlerine göre sıralandı ve her sektör için 15 en büyük uluslararası oyuncu ve 10 en büyük Amerikan şirketi belirlendi.

58 sektörün incelendiği ankette, 32 ülkeden 698 firma değerlendirildi. Hazırlanan anketler dünyanın dört bir yanındaki yönetici ve analistlerle paylaşıldı. Anket katılımcıları firmaları kendi ülkelerindeki faaliyetlerini baz alarak, yatırım değerlerinden sosyal sorumluluğa kadar 9 kriterde değerlendirdiler.

http://www.yapi.com.tr/haberler/electrolux-dunyanin-en-begenilen-markalari-listesinde_91387.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!