Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

DemirDöküm’e Türkiye İMSAD’tan 40'ıncı Yıl Plaketi

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), sektör temsilcilerinin katılımıyla 40. yılını kutladı. CVK Park Bosphorus Otel'de gerçekleşen gala gecesinde, kuruluşundan itibaren üyesi olan DemirDöküm'e 40. yıl plaketi takdim edildi.

yapi.com.tr
DemirDöküm’e Türkiye İMSAD’tan 40'ıncı Yıl Plaketi

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, 40. yılını coşkulu bir etkinlikle kutladı. Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, dernek üyeleri ve geçmiş dönem başkanlarının yanı sıra sektör temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen 40. yıl gala gecesinde, 40 yıldır Türkiye İMSAD’ın üyesi olan DemirDöküm’e de plaket verildi. Plaketi, DemirDöküm adına Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Atan aldı.

Kuruluşundan itibaren Türkiye İMSAD'ın bir parçası olmaktan gurur duyduklarını belirten Ufuk Atan; "İnşaat malzemeleri sanayisi, ülkemizin ekonomik büyümesinde ve kalkınmasında kritik bir rol oynuyor. DemirDöküm olarak kalkınma ve sanayileşmenin hızlanmaya başladığı bir dönemde yola çıktık. İklimlendirme sektörünün en önemli atılımlarından biri olan DemirDöküm, tüketicilere sunduğu yenilikler ve layık görüldüğü ödüllerle sektörünün öncüsü olmayı her zaman başardı. Bugün, Bozüyük'te ürettiğimiz teknoloji ile dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişiye ısı konforu sunuyoruz. Yolculuğumuzun 40 yılında Türkiye İMSAD üyesi olarak yer aldık. Bu özel gecede 40 yıllık bir üye olarak bu plaketi almak bizim için büyük bir onur. Başta Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu olmak üzere, derneğimize bugüne kadar katkı sağlayan tüm yöneticilere ve üyelere teşekkür ederiz. DemirDöküm olarak sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/demirdokume-turkiye-imsadtan-40inci-yil-plaketi_205516.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!