Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Brandverse Awards’tan Yıldız Entegre’ye Ödül

Yıldız Entegre, Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle gerçekleştirilen Brandverse Awards’ta, ‘Sizin Yeriniz VarioClic’ reklam kampanyasıyla ‘Film’ ana kategorisinde, ‘İnşaat’ sektöründe ‘Bronz’ ödül almaya hak kazandı.

yapi.com.tr
Brandverse Awards’tan Yıldız Entegre’ye Ödül

Orman ürünleri sektöründe dünyanın ve Türkiye’nin lider şirketleri arasında yer alan Yıldız Entegre, VarioClic markası için geçen yıl yayınladığı ‘Sizin Yeriniz VarioClic’ reklam kampanyasıyla bir ödül daha aldı.

Bir ana film ve üç kısa filmden oluşan kampanya, son olarak, Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle gerçekleştirilen ve reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanında 1 Nisan 2023-1 Nisan 2024 arasında gerçekleştirilen işlerin, sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirildiği Brandverse Awards’ta ‘Bronz’ ödüle değer bulundu.

Yıldız Entegre’nin fark yaratan pazarlama çalışmalarının dikkat çeken bir halkası olan ‘Sizin Yeriniz VarioClic’ reklam kampanyası, tüketicilerin bir parkeden beklentilerini ters köşe yaparak esprili bir dille anlatmasıyla beğeni toplamıştı. Yıldız Entegre Pazarlama Direktörü Bengü Metin, “Yenilikçi ürünlerimiz kadar fark yaratan iletişim yaklaşımımızla da sektörde ayrışıyoruz. Geçen yıl yayına aldığımız ‘Sizin Yeriniz VarioClic’ reklam kampanyamız marka bilinirliğimizi artırırken aynı zamanda paydaşlarımızın ve tüketicilerimizin büyük beğenisini kazandı. Birbiri peşine layık görüldüğümüz ödüller de bu ilgiyi ve başarımızı teyit ediyor. Üretimde bir asrı aşan gücümüzü ve yenilikçi ürün geliştirmeye dayalı büyüme anlayışımızı, alkış alan pazarlama çalışmalarıyla desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

 

*

Yıldız Entegre Hakkında

Yıldız Entegre, 1890 yılında Trabzon’da kereste ticaretiyle başlayan iş hayatında kazandığı deneyimleri, 1982 yılında gerçekleştirdiği kurumsallaşma hamlesiyle vizyonunu ileriye taşımaktadır. Yıldız Entegre, farklı ihtiyaçlara yanıt veren geniş ürün yelpazesiyle orman ürünleri sektöründe global bir oyuncu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Girişimci ve yenilikçi yaklaşımıyla fark yaratan Yıldız Entegre, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu Raporu’na göre Türkiye’nin en büyük 32. sanayi şirketi olurken, dünyada ise orman ürünleri sektöründe yer alan ilk 10 şirket arasında yer almaktadır. Yıldız Entegre, MDF, MDFlam, sunta, suntalam, laminant parke, boyalı levha (MDF, sunta), kapak panel, lak panel, MDF kapı, kapı paneli, emprenyeli dekor kâğıdı ve tutkal üretimi gerçekleştirmektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/brandverse-awardstan-yildiz-entegreye-odul-_205280.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!