Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bir Sembolik Temel Atma Töreni de Afyonkarahisar'da

İktidarın seçime günler kala çeşitli illerdeki göstermelik temel atma törenlerine bir yenisi daha eklendi. Afyonkarahisar’da ‘Afray’ projesinin temel atma töreninin göstermelik ve atılan temelin 4 metrelik betondan ibaret olduğu ortaya çıktı.

yapi.com.tr
Bir Sembolik Temel Atma Töreni de Afyonkarahisar'da

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kısa bir süre kalmasına rağmen, ‘müjde' adı altında yeni projeler açıklanmaya devam ederken, çeşitli illerdeki temel atma törenlerinin de sembolik olarak yapıldığı ortaya çıkmaya devam ediyor. Hatay'da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla, yapılacak devlet hastanesinin atılan temelinin göstermelik olduğunun ortaya çıkmasının ardından, bunlara Afyorkarahisar'da bir yenisi eklendi.

Sözcü’den İlker Kılıçaslan’ın haberine göre; Afyonkarahisar'da, raylı sistemler projesi kapsamında 7.5 kilometre uzunluğundaki ‘Afray' projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Törene Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, AKP'li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakaş, AKP Milletvekilli ve eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AKP milletvekilleri Ali Özkaya ile İbrahim Yurdunuseven katıldı.

Törende konuşan Veysel Eroğlu projeyi, “Afyonkarahisar için muhteşem ve beklenen bir yatırım” olarak değerlendirdi.

Karayolu kenarına 4 metrelik beton atılmış
Temelin sadece karayolunun kenarına 4 metrelik betondan ibaret olduğunu ifade eden ve atılan temeli görüntüleyen CHP Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci tepkisini dile getirdi.

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Peynirci yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Afyonkarahisar Valisi ve AKP heyeti Afray projesinin temel atma törenini gerçekleştirdi. Ancak atılan temel 4 metre kadar bir betondan ibaret. AKP'li Belediye Başkanının yerel seçim vaatleri arasında bu proje vardı. Ancak nedense bu projeyi yıllardır hayata geçiremediler. Şimdi halkımızı kandırmaya yönelik, siyasi şovdan ibaret olan bir temel atma töreni gerçekleştirdiler.

Seçime sayılı günler kala Afyon halkını aldatmaya yönelik sembolik bir temel atma töreni yaptılar. İnanıyoruz ki bu projeye de geçtiğimiz yıllardaki projeler gibi başlanılmayacak ve sadece yol kenarına atılan bir temel olarak kalacak. Ancak halk artık bu tür sembolik, aldatmacalı temel atma törenlerine kanmıyor. Bu iktidardan kurtulmanın ne kadar elzem olduğunu bir kez daha görmüş olduk.”

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bir-sembolik-temel-atma-toreni-de-afyonkarahisarda_197771.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!