Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

SolarEX İstanbul

SolarEX İstanbul 16. Uluslararası Güneş Enerjisi Teknolojileri & Depolama Fuarı, 4 - 6 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

yapi.com.tr

Fuarlar

SolarEX İstanbul
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 4 Nisan 2024
BİTİŞ TARİHİ: 6 Nisan 2024
YER: İstanbul Fuar Merkezi
WEB ADRESİ:

www.solarexistanbul.com

+ Ajandama Ekle

Ticaret Bakanlığı’nın her yıl açıkladığı "Sektörel Nitelikli Fuarlar" listesinde yer alan SolarEX İstanbul, yeni eklenen salonları ve 55 bin m2’lik fuar alanı ile 4 - 6 Nisan tarihleri arasında, 16. kez üretici, yatırımcı ve ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Güneş enerjisi ve teknolojileri sektöründe uluslararası arenada statü kazanan SolarEX İstanbul, Türkiye yüzyılını güneşin gücüyle büyütmek için dünyanın farklı coğrafyalarında yapmış olduğu reklam ve tanıtım faaliyetleriyle sektöründe lider bir oyuncu olarak fark yaratmaya ve sektörünün en güçlü platformu olmaya devam ediyor.

Sektörde değer yaratan fırsatların buluşma adresi SolarEX İstanbul
Sektörün en iyi oyuncuları ile doğru iş birlikleri kurarak, uzun vadede güvene dayalı çalışmalar yürüten ve yeşil enerji dönüşümüne katkı sağlayan SolarEX İstanbul, 16.yılında mevcut alanlarını 5 kat daha büyüterek toplam 55 bin m2 alanda beş kıtadan ve 125’ten fazla ülkeden yatırımcı ve nitelikli ziyaretçiye ev sahipliği yapacak. Sektör firmaları ve ilgilileri tarafından yakından takip edilen SolarEX İstanbul, sektör markalarının enerjide büyümeye giden yolculuğunda güçlü bir pusula olarak dünya standartlarındaki çalışmalara ev sahipliği yapmaya, yeni yatırım alanlarından çevresel faktörlere, milli gelirden istihdama kadar pek çok alanda fayda sağlamaya devam ediyor.

Güneş enerjisinde depolama çözümleri SolarEX İstanbul’da
Sektörden aldığı güven ve destek ile güçlü ve hızlı büyümesini sürdüren SolarEX İstanbul 16. yılında mevcut salonlarına eklediği Güneş Enerjisinde Depolama salonu ile; yenilenebilir enerjide yatırımlar, güneş enerjisinde yeni nesil çalışmalar, depolama sektörü ile ilgili mevzuatlar ve enerji depolama çözümleriyle sektör liderlerini bir araya getiriyor. Dünya genelinde uluslararası birçok STK ve kuruluşla işbirliği yapan SolarEX İstanbul, fuarla eş zamanlı gerçekleşen konferans oturumlarını simultane tercüme eşliğinde canlı yayın altyapısıyla gerçekleştirerek yatırımcıların dünya genelinde solar sektördeki son gelişmelere dair tüm sorularına yanıt bulmalarına olanak sağlıyor.

Güneş enerjisinin potansiyeline dair tüm stratejiler SolarEX İstanbul’da
Güneş enerjisi ve teknolojileri sektörünün ilk ve tek uluslararası organizasyonu SolarEX İstanbul, ilklerin öncüsü olarak sektörün en iyilerini, son teknoloji ürünleriyle 4-5-6 Nisan 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde 16. kez bir araya getiriyor.

Ücretsiz davetiye ve ayrıntılı bilgi için tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/solarex-istanbul_201649.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!